TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Perstorp AB söker instrumentingenjör till Skåne!

Bli en del av ett världsledande specialkemikalieföretag! Sök jobbet som Instrumentingenjör hos Perstorp AB i Perstorp!

Är du en engagerad och erfaren instrumentingenjör som är redo att ta nästa steg in i processindustrin? Perstorp AB söker nu en ingenjör inom disciplinen instrument för att stärka upp vår globala projektorganisation. En unik möjlighet för dig som vill arbeta med spännande projekt hos ett företag som står inför en expansiv framtid med många kommande investeringar där hållbarhet och tillväxt är i fokus!

Ditt anställningserbjudande

Jobba hemma
Jobba hemma
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Bonus
Bonus
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du ingår i ett team om 15 anställda och 25 konsulter utspridda över våra siter i Perstorp, Stenungsund och Bruchhausen (Tyskland). Teamet består av resurser inom disciplinerna instrument, DCS och elkraft. Din närmsta chef är Automation Manager, Global Technology and Invertment. Rollen är placerad i Perstorp, alternativt Stenungsund, och uppdrag på andra siter, både nationellt och internationellt, förekommer som en naturlig del i arbetet.

Våra förväntningar

Vi söker dig med erfarenhet som instrumentingenjör med fördel inom processindustrin, petroleumindustrin, massa- och pappersindustrin eller närliggande. I grunden har du en högskole-/universitetsexamen med relevant inriktning eller motsvarande kunskaper. Då du kommer att arbeta nära den lokala verksamheten och vara involverad i internationella projekt, krävs goda kunskaper i både engelska och i svenska.

Som person är du bra på att skapa relation till och samarbeta med andra. Du är duktig på att kommunicera tydligt, både i tal och skrift, eftersom du har kontakt med många olika parter. I ditt arbetssätt är du strukturerat och noggrann. Du säkerställer också att du levererar med hög kvalitet och enligt deadlines inom ditt ansvarsområde. 

Alla lediga jobb