TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Planerare till EuroMaint Rail i Göteborg

Gillar du produktion och planeringsarbete med högt tempo? Sök rollen som planerare till EuroMaint Rail i Göteborg!

Här får du arbeta i en verkstadsmiljö där du skall prioritera och styra produktion samt medarbetare på ett effektivt sätt utifrån hur dagen utvecklar sig, en väldigt spännande roll. Har du dessutom ett stort fordonsintresse, är nyfiken och hungrig på att utvecklas? Då är detta uppdraget för dig.

EuroMaint Rail erbjuder kvalificerat tågunderhåll för person- och godstrafik. Våra tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon så som motorvagnar (X2000) och personvagnar. Nu söker vi en verkstadsplanerare till produktionen i Olskroken. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du får möjligheten att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla våra arbetssätt och ger dig också:

Betald parkering
Betald parkering
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Betald mobil
Betald mobil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här får du delta i aktuella produktionsstyrningsmöten och du kommer rapportera till planeringschef för Affärsenhet SJ. På EuroMaint Rail Olskroken kommunicera du dagligen med de ca 40-tal reparatörer som ansvarar för reparation och underhåll av tåg för två fordonslag: personvagnar och X2000.

Du kommer att ha tre kollegor som arbetar i rollen som planerare och beredare där ni ansvarar för planeringsarbetet för produktionen inom affärsenheten SJ. Tjänsten är en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda med skift mellan; 06:00-14:30 och 12:30-21:30 och även jobba var tredje helg. Under semesterperioden är arbetet enbart på dagtid.

 

VEM ÄR DU?

Du som har en examen från en eftergymnasial utbildning med inriktning på logistik eller produktion kommer att ha goda förutsättningar för att axla rollen, alternativt flera års erfarenhet som lagledare där du har prioriterat och styrt produktion och medarbetare på ett effektivt sätt. I din framtida roll kommer du bearbeta stora mängder av information som du hanterar i MS Office, Excel och i våra kunders IT system. Vi ser därför att du har god datavana och har erfarenhet av att arbetat i olika system tidigare.

Som person är du:

Alla lediga jobb