TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Planerare till Euromaint

Gillar du planeringsarbete och vill göra skillnad? Då är det dig vi söker för rollen som Planerare till framgångsrika Euromaint!

Euromaint är Sveriges största bolag inom underhåll och service av tåg och vi ser med glädje att tågtrafiken ökar, så vi behöver bli fler! För oss är varje tågresa betydelsefull och med vårt arbete bidrar vi till att resenären får en säker och bekväm resa. Med utgångspunkt i våra olika anläggningar i Sverige och Norge och tillsammans med vår spanska huvudägare CAF har vi för avsikt att sätta en ny standard inom järnvägssverige.

Vi hoppas att du vill vara med och utvecklas tillsammans med oss i rollen som Planerare till vårt projekt X2 (X2000)!

Ditt anställningserbjudande

Som planerare arbetar du med att skapa förutsättningar för att utföra ett effektivt underhåll på landets X2 tåg (X2000). Tåg, material, personal och spårarbetsplats behöver alla vara på plats samtidigt och här gör planeraren skillnad, genom att säkerställa att dessa förutsättningar finns planerade för produktionscheferna.

Planeraren är även ansvarig för anpassning, utveckling och effektivisering av planeringsprocessen samt gränssnitten till övriga funktioner. 

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter/ansvarsområden kommer bland annat att vara:

• Avstämningar med produktionschefer att resurser med rätt kompetens finns tillgänglig för planerade arbeten.
• Delaktig i planering mellan kontrakt, material och resurser.
• Bedöma underhållsstatus på olika typer av fordon.
• Skapa merförsäljning i dialog med kund, proaktivt föreslå underhållsåtgärder.
• Vid behov, uppdatera kund på status avseende fordonen.

Värt att veta

Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Dag/kväll/helg. 
Placering: Hagalund, Stockholm. 

Euromaint värdesätter och arbetar för en jämställd arbetsplats präglad av mångfald, då vi idag är en mansdominerad arbetsplats välkomnar vi därför alla sökande som kan bidra till en positiv förändring.

Våra förväntningar

Du som söker har en 3 årig gymnasieutbildning och gärna 3-4 års relevant erfarenhet från planering/logistik. Du har goda kunskaper i Excel och har erfarenhet av att arbeta i olika system sedan tidigare.

Det är meriterande om du kommer från branschen, men inget krav. Vi ser gärna att du har god fordonskunskap och kunskap om hur omlopp fungerar samt kunskap i att tyda omloppsplaner. 

Som person är du nyfiken, engagerad och intresserad av att utvecklas och lära dig mer. Du är noggrann i ditt arbetssätt och förstår vikten av att säkerställa att uppgifterna är korrekta. Du är även flexibel och har ett lösningsorienterat arbetssätt. Du är självständig i ditt arbetssätt och har en god samarbetsförmåga. God kommunikationsförmåga är också viktigt i arbetet.

Alla lediga jobb