TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Plant Controller till Ahlstrom Falun AB

Nu söker vi en erfaren och driven ekonomichef / business controller till rollen som Plant Controller på Ahlstrom i Falun.

En affärskritisk roll hos en global ledare inom fibermaterial som levererar innovativa och hållbara lösningar. Vi söker nu en erfaren och driven Plant Controller på Ahlstrom i Falun. Sök idag!

En roll för dig som vill arbeta i ett familjärt, lönsamt och internationellt företag. Nu söker vi dig som har erfarenhet som ekonomichef eller business controller och vill vara med i Ahlstroms fortsatta transformationsresa. Ahlstrom har nya huvudägare sedan 2021, privatkapitalbolaget Bain Capital, vilket bland annat innebär satsningar på ny teknik och automation.
För dig som Plant Controller innebär det, förutom att axla det finansiella ansvaret, även att leda diverse investerings- och effektiviseringsprojekt. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På Ahlstrom Falun AB kommer du till ett litet, familjärt företag med drygt 30 medarbetare. Företaget ingår i en global koncern där du kommer att ha många internationella kontakter samt möjlighet till att utvecklas både hos oss i Falun som inom koncernen.

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att ingå i Ahlstrom Faluns ledningsgrupp samt rapportera till affärsområdets finance funktion i USA.

Som stöd finns också enhetens administrativa specialist.

Våra förväntningar

Du är civilekonom eller motsvarande samt har några års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter, gärna från tillverkande industri.

Som person är du driven, van vid deadlines och tvärfunktionellt samarbete. Du bör också kunna hantera en stor mängd rapportering; i o m nya ägare kan det innebära en del ad hoc-rapporter.

Då rollen innebär många internationella kontakter är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Alla lediga jobb