TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Platform Manager för framtida uppdrag i Göteborg

Platform Managers sökes till framtida uppdrag i Göteborg. Bli en del av vårt konsultnätverk!

Vi på TNG söker efter erfarna och engagerade Platform Managers. Om du är en person med en drivande ledarstil erbjuder vi dig nu möjligheten att ansluta till vårt konsultnätverk och vara en del av spännande framtida uppdrag i Göteborg med omnejd. Här kommer du att få möjlighet att utnyttja din erfarenhet och expertis för att leda och forma olika projekt.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Som underkonsult hos oss på TNG har du möjlighet att ta del av en fri roll med varierande utmaningar och eget ansvar. Du bestämmer själv takten och hur mycket du vill arbeta, och har alltid möjligheten att tacka nej till uppdrag som inte passar dig.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kan tillexempel innefatta:

Värt att veta

Hos oss blir det sällan långtråkigt eftersom du har möjlighet att arbeta med flera olika bolag inom olika branscher och områden. Det ger dig möjligheten att utveckla din kompetens och bredda ditt nätverk på ett spännande och utmanande sätt.

Som underkonsult på TNG kommer du ingå i vårt konsultnätverk och vi kommer matcha dig med inkommande förfrågningar.

Våra förväntningar

Alla lediga jobb