TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Platschef Fitness24Seven – Åkersberga Stockholm

Nu söker Fitness24Seven en driven platschef till anläggningen i Åkersberga, Stockholm!

Trivs du i en ledarroll och har tidigare haft personalansvar där du coachat medarbetare? Brinner du för träning och hälsa och vill leda ditt team till att leverera service i världsklass för våra medlemmar? Läs då vidare och sök till tjänsten som Platschef till Fitness24Seven i Åkersberga, Stockholm redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som platschef på Fitness24Seven i Åkersberga får du vara en del av Sveriges mest snabbväxande gymkedja där alla är välkomna.

I rollen som platschef kommer du att jobba i en varierande roll där du har ett helhetsansvar för en av Fitness24Sevens större gymanläggningar. Detta innebär att du får leda och coacha dina medarbetare till att leverera service på högsta nivå till Fitness24Sevens medlemmar. Här får du dels arbeta med planering för anläggningen samtidigt som du jobbar operativt där du bemöter och hjälper medlemmarna.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

I rollen som platschef på anläggningen i Åkersberga kommer du att:

Värt att veta

Under dina arbetspass kommer du att jobba tillsammans med en kollega som du har personalansvar för. Tjänsten är heltid på 100% med möjlighet till flextid där ordinarie tider är varannan vecka schema: måndag - torsdag öppning 11:30 - 19:30 eller stängning 13:15 - 21:15, fredagar 11:15 - 17:15 och varannan lördag 9:15 - 14:15. Detta för att kunna ha bra kontroll över verksamheten.

Tänkt start för tjänsten är så snart vi har hittat rätt person och inleds med en introduktionsutbildning, vilket ger dig en bra grund för rollen som platschef. I denna process arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Våra förväntningar

Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av att leda andra människor där du haft personalansvar. För att kunna leda och coacha dina medarbetare ser vi att du är trygg i ditt ledarskap och har en god förmåga att bygga relationer. Du jobbar effektivt, organiserat och självständigt då du har ansvar för att gymanläggningen skall fungera. Du har en god förmåga att anpassa dig efter alla typer av människor, både när det gäller dina egna medarbetare, men även för att medlemmarna ska känna sig bekväma och välkomna.

Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb