TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Platschef på F24S Solna

Nu söker vi en platschef till Fitness24Seven i Solna Råsunda. Sök redan idag!

Gillar du kost och framför allt träning? Tycker du om att arbeta med service och försäljning i fokus? Har du tidigare erfarenhet av att leda personal och vill utvecklas i en roll med mycket eget ansvar? Nu söker vi dig som känner dig redo att axla rollen som platschef på Fitness24Sevens anläggning i Solna Råsunda. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som platschef på Fitness24Seven får du vara en del av Sveriges mest snabbväxande gymkedja där alla är välkomna.

I rollen som platschef kommer du att jobba i en varierande roll där du har ett helhetsansvar för en av Fitness24Sevens större gymanläggningar. Detta innebär att du får leda och coacha dina medarbetare till att leverera service på högsta nivå till Fitness24Sevens medlemmar. Här får du dels arbeta med planering för anläggningen samtidigt som du jobbar operativt där du bemöter och hjälper medlemmarna.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som platschef på anläggningen i Solna Råsunda kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Under dina arbetspass kommer du att jobba tillsammans med två stycken Site Responsibles som du har personalansvar för samt cirka 15-20 instruktörer som kommer in och jobbar då och då. Tjänsten är heltid på 100% där du jobbar måndag till torsdag antingen 11.30-19.30 eller 13.15-21.15, varannan fredag 10.15-17.15 och varannan lördag 9.15-14.15. Tjänsten startar så fort rätt person kan vara på plats. 

VEM ÄR DU?

Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av att leda andra människor där du haft personalansvar. För att kunna leda och coacha dina medarbetare ser vi att du är trygg i ditt ledarskap och har en god förmåga att bygga relationer. Du jobbar effektivt organiserat och självständigt då du har ansvar för att gymanläggningen skall fungera. Du har en god förmåga att anpassa dig efter alla typer av människor, både när det gäller dina egna medarbetare, men även för att medlemmarna ska känna sig bekväma och välkomna.

Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb