TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Platschef på Fitness24Sevens Plusgym i Luleå

Fitness24Seven söker en platsansvarig som vill arbeta operativt på deras plusgym i Luleå Centrum. Läs vidare och sök idag!

Är du intresserad av träning och hälsa? Tycker du om att arbeta med service och försäljning i fokus? Har du tidigare erfarenhet av att leda personal och vill utvecklas i en roll med mycket eget ansvar? Nu söker vi dig som känner dig redo att axla rollen som platschef på Fitness24Sevens plusanläggning i Luleå Centrum. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som platschef på Fitness24Seven i Luleå Centrum får du vara en del av Sveriges mest snabbväxande gymkedja där alla är välkomna. Här får du vara med på en spännande resa mot deras nya Gym 2.0.


I rollen som platschef kommer du att jobba i en varierande roll där du har ett helhetsansvar för en av Fitness24Sevens större gymanläggningar. Detta innebär att du får leda och coacha dina medarbetare till att leverera service på högsta nivå till Fitness24Sevens medlemmar. Här får du dels arbeta med planering för anläggningen samtidigt som du jobbar operativt där du bemöter och hjälper medlemmarna.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som platschef på anläggningen i Luleå Centrum kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Under dina arbetspass kommer du att jobba tillsammans med flera kollegor som du har personalansvar över. Tjänsten är heltid på 100 % med arbetstider måndag-torsdag 12.15 – 20.15, varannan fredag 12.15 – 18.15 och varannan lördag 09.15 – 16.15. Detta för att kunna ha bra kontroll över verksamheten.

Tänkt start för tjänsten är i mitten på april och inleds med en introduktionsutbildning, vilket ger dig en bra grund för rollen som platschef.

VEM ÄR DU?

Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av att leda andra människor där du haft personalansvar. För att kunna leda och coacha dina medarbetare ser vi att du är trygg i ditt ledarskap och har en god förmåga att bygga relationer. Du jobbar effektivt organiserat och självständigt då du har ansvar för att gymanläggningen skall fungera. Du har en god förmåga att anpassa dig efter alla typer av människor, både när det gäller dina egna medarbetare, men även för att medlemmarna ska känna sig bekväma och välkomna.


Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

 

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Alla lediga jobb