TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Platschef / Platsansvarig till Fitness24Seven

Trivs du i ett högt tempo med stort ansvar? Fitness24even söker en platschef till Stockholm

Är du en trygg ledare som tycker om att inspirera, motivera och coacha medarbetare? Har du ett stort intresse för träning och hälsa och tycker om variation i dina arbetsuppgifter? Då kan tjänsten som platschef / platsansvarig hos Fitness24Seven i Åkersberga i Stockholm vara något för dig!

Ditt anställningserbjudande

Som platschef på Fitness24Seven i Åkersberga får du vara en del av Sveriges mest snabbväxande gymkedja där alla är välkomna.

I rollen som platschef kommer du att jobba i en varierande roll där du har ett helhetsansvar för en av Fitness24Sevens större gymanläggningar. Detta innebär att du får leda och coacha dina medarbetare till att leverera service på högsta nivå till Fitness24Sevens medlemmar. Här får du dels arbeta med planering för anläggningen samtidigt som du jobbar operativt där du bemöter och hjälper medlemmarna.

Personalrabatter
Personalrabatter
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

I rollen som platschef på anläggningen i Åkersberga kommer du att:

Värt att veta

Under dina arbetspass kommer du att jobba tillsammans med en kollega som du har personalansvar för. Tjänsten är heltid på 100% med möjlighet till flextid där ordinarie tider är varannan vecka schema: måndag - torsdag öppning 11:30 - 19:30 eller stängning 13:15 - 21:15, fredagar 11:15 - 17:15 och varannan lördag 9:15 - 14:15. Detta för att kunna ha bra kontroll över verksamheten.

Tänkt start för tjänsten är så snart vi har hittat rätt person och inleds med en introduktionsutbildning, vilket ger dig en bra grund för rollen som platschef. I denna process arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Våra förväntningar

Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av att leda andra människor där du haft personalansvar. För att kunna leda och coacha dina medarbetare ser vi att du är trygg i ditt ledarskap och har en god förmåga att bygga relationer. Du jobbar effektivt, organiserat och självständigt då du har ansvar för att gymanläggningen skall fungera. Du har en god förmåga att anpassa dig efter alla typer av människor, både när det gäller dina egna medarbetare, men även för att medlemmarna ska känna sig bekväma och välkomna.

Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb