TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Platschef sökes för konsultuppdrag

Har du tidigare ledarerfarenhet? Bra. Till ett välkänt företag i Borlänge söker vi nu en platschef för ett tidsbestämt uppdrag

Nu söker vi dig som vill ha en central roll i ett företag som erbjuder sina kunder kvalitetsprodukter samt service och support inom industriautomation! Vi söker dig som är en ledare som brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare. Låter det intressant? Bra. Ta chansen och kom in i vårt team och driv vår verksamhet mot nya höjder!

Uppdraget startar omgående och löper till oktober med möjlighet till förlängning.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vi välkomnar dig till en arbetsplats där du uppskattas för dina goda ledaregenskaper. Då vi rekryterar för en permanent tjänst önskar vi din erfarenhet och kompetens under tiden för att driften ska fortgå i det dagliga. 

Teamwork är naturligt för oss. Vi är en organisation med blandade expertområden, där alla har en viktig roll. Tillsammans genomför vi våra projekt i team som avlastar och hjälper varandra. Från kundkontakt till teknik och service på plats.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Centralt kontor
Centralt kontor

Dina arbetsuppgifter

I rollen innebär det att du tar ledaransvar för att operativt styra, fördela och prioritera arbetet för drygt 10 medarbetare inom kundservice, ordermottagning och lager. Du ansvarar även för att utvärdera och följa upp verksamheten samt arbeta mot uppsatta KPI:er. Att genomföra medarbetarsamtal och se till arbetsmiljön är också centrala delar av ditt ansvar. Därutöver ingår att kontinuerligt förbättra och effektivisera processerna för att säkerställa en smidig verksamhet.

Värt att veta

Uppdraget har start omgående och löper ca 5 månader. Antingen är du anställd vid oss på TNG för uppdragets löptid eller så är du underkonsult.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att leda ett team med fokus på att vara en företagspartner i världsklass.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara en person som är ödmjuk, beslutsam och redo att agera. Du är van vid att ta ansvar för ditt eget arbete genom att planera, prioritera och skapa struktur. Som ledare är du inte bara en coach utan även en problemlösare, som tar itu med utmaningar med en positiv inställning. Vi ser ledarskap som en nyckelfaktor för att nå framgång.

Din kommunikation är tydlig och du agerar i enlighet med dina ord. Du involverar dina medarbetare i att sätta mål och skapa visioner, vilket skapar en känsla av delaktighet, glädje och engagemang. Vidare är du öppen för förändringar, ser möjligheter framför risker och är inte rädd att testa nya idéer. Du pratar och skriver flytande svenska.

 

Alla lediga jobb