TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Platschef till Fitness24Seven i Karlstad!

Är du redo för en ny utmaning som platschef till Fitness24Sevens fina gym i Karlstad?

Rollen som platschef på Fitness24Seven är rolig och givande! Du får arbeta med människor, i en positiv träningsmiljö med allt från personalansvar till planering och administration. Låter detta som någonting för dig?

Välkommen att läsa vidare och skicka in din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som platschef kommer du att jobba i en varierande roll där du har ett helhetsansvar för en av Fitness24Sevens större gymanläggningar. Detta innebär att du får leda och coacha dina medarbetare till att leverera service på högsta nivå till Fitness24Sevens medlemmar. Här får du dels arbeta med planering för anläggningen samtidigt som du jobbar operativt där du bemöter och hjälper medlemmarna.

Personalrabatter
Personalrabatter
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

I rollen som platschef på anläggningen i Karlstad kommer du att:

Värt att veta

Under dina arbetspass kommer du att jobba tillsammans med kollegor som du har personalansvar för. Tjänsten är ett vikariat till 2024-09-30 på heltid med möjlighet till flextid. Du jobbar varierande tider under gymmets bemannade öppettider som är måndag-torsdag kl. 11:00-20:00 och fredag kl. 11:00-16:00.

Tänkt start för tjänsten är 2023-04-01 eller när rätt person kan vara på plats och inleds med en introduktionsutbildning, vilket ger dig en bra grund för rollen som platschef. I denna process arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Våra förväntningar

Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av att leda andra människor där du haft personalansvar. För att kunna leda och coacha dina medarbetare ser vi att du är trygg i ditt ledarskap och har en god förmåga att bygga relationer. Du jobbar effektivt, organiserat och självständigt då du har ansvar för att gymanläggningen skall fungera. Du har en god förmåga att anpassa dig efter alla typer av människor, både när det gäller dina egna medarbetare, och för att medlemmarna ska känna sig bekväma och välkomna.

Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb