TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Platschef till Fitness24Seven Stockholm

Nu söker Fitness24Seven en vikarierande platschef till gymmet i Sundbyberg

Är du en person som brinner för service och kundbemötande? Har du tidigare erfarenhet av personalansvar och vill jobba på en av Sveriges mest snabbväxande träningskedjor? Då ska du söka tjänsten som platschef till Fitness24Seven i Sundbyberg.

Detta är ett vikariat mellan 220801-230630.

Ditt anställningserbjudande

I rollen som platschef kommer du att jobba i en varierande roll där du har ett helhetsansvar för en av Fitness24Sevens större gymanläggningar. Detta innebär att du får leda och coacha dina medarbetare till att leverera service på högsta nivå till Fitness24Sevens medlemmar. Här får du dels arbeta med planering för anläggningen samtidigt som du jobbar operativt där du bemöter och hjälper medlemmarna.

Personalrabatter
Personalrabatter
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

I rollen som platschef på anläggningen i Sundbyberg kommer du att:

Värt att veta

Under dina arbetspass kommer du att jobba tillsammans med kollegor som du har personalansvar för. Tjänsten är heltid på 100% med möjlighet till flextid. Du jobbar på ett 2 veckors schema med varannan lördag och varannan ledig helg. Antingen jobbar du öppning eller stängning, dvs. 11.30-19.30 eller 13.15-21.15.

Tänkt start för tjänsten är senast 1/7, men kan komma att börja tidigare och inleds med en introduktionsutbildning, vilket ger dig en bra grund för rollen som platschef. I denna process arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Våra förväntningar

Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av att leda andra människor där du haft personalansvar. För att kunna leda och coacha dina medarbetare ser vi att du är trygg i ditt ledarskap och har en god förmåga att bygga relationer. Du jobbar effektivt, organiserat och självständigt då du har ansvar för att gymanläggningen skall fungera. Du har en god förmåga att anpassa dig efter alla typer av människor, både när det gäller dina egna medarbetare, men även för att medlemmarna ska känna sig bekväma och välkomna.

Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb