TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Platschef till Prevex i Skövde

Vi söker platschef till Prevex i Skövde som vill vara med och utveckla filialen och sätta sin prägel på den

Här får du jobba i ett roligt företag som alltid gått och mått bra. På Prevex får du jobba med produkter som vänder sig till talanger och proffs inom bygg, VVS och industrivaruhandeln. Butiken i Skövde är ca 900 kvm och fylld med produkter som du tillsammans med ditt team ska sälja! Vi söker dig som gillar försäljning, kundvård och tror på långsiktiga affärer. Du behöver inte ha branscherfarenhet för att trivas men viljan att lära dig produkterna måste finnas.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds ett jobb i en butik som går bra. Här får du tillsammans med erfarna kollegor ta över stafettpinnen att utveckla och medvetengöra Prevex varumärke även utanför Skövde. Detta är en ypperlig chans att lära sig branschen då dina kollegor har lång erfarenhet. Du förväntas sätta din prägel på filialens utveckling, se över rutiner och sättet ni jobbar på. Allt för att filialen ska växa och medarbetarna ska må bra.

Här kommer du få möjlighet att vidareutveckla dina befintliga kunskaper inom försäljning, ledarskap och affärsmannaskap. 

Som anställd på Prevex erbjuds du ett av Sveriges största paket och utbud av förmåner och personalrabatter genom Benify.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Exempel på framtida arbetsuppgifter

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du jobbar tillsammans med sex personer, fyra butikssäljare och två utesäljare. Detta är en ny rekrytering och du kommer jobba med gruppen som den ser ut idag. I butiken och på lagret finns ca 7 500 lagerlagda artiklar, de flesta av produkterna kan lösas för avhämtning eller utkörning dagen därpå.

Som chef har du stöd i andra ledare, HR och kollegor i organisationen. 

VEM ÄR DU?

På Prevex är du en operativ chef som är delaktig på golvet tillsammans med butikssäljarna. Det gör att du måste gilla försäljning, skapa nya kontakter och alltid erbjuda kunderna den bästa servicen. Vi tror du är en person som kommer in med nya idéer och ett driv att våga tänka nytt utifrån filialen och personalens bästa. Vi är en säljorganisation med ett enormt utbud av produkter. För att lyckas är det viktigt att du gillar att samarbeta, ta ansvar och arbeta resultatinriktat får att nå dina mål.

Vi tror du har erfarenhet av;

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. 

Alla lediga jobb