TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Platschef till Quant i Ludvika

Personalorienterad och resultatinriktad platschef till Quant i Ludvika.

Har du tidigare erfarenhet av modernt underhåll och vill ansvara för en egen organisation som levererar underhåll och service i världsklass? Bra! Vi söker nu dig som vill ha en strategiskt viktig roll i en enhet där dina insatser märks och du får stora möjligheter att påverka. Som platschef för Quants enhet i Ludvika har du fullt resultatansvar och ansvarar för en kompetent organisation med ett 150-tal medarbetare. Quants enhet i Ludvika är en fullserviceenhet som levererar industriellt underhåll och andra servicetjänster till vår kund som utvecklar och bygger anläggningar inom kraftöverföring.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen får du arbeta i en platt organisation med starka ägare. Tillsammans med dina kunder, medarbetare och leverantörer driver och utvecklar du enheten mot nya nivåer. 

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen samverkar du tätt tillsammans med kunden för att säkerställa rätt leverans till rätt kvalitet samt att vidareutveckla affären och Quant erbjudande. Du har åtta direktrapporterande medarbetare och du rapporterar till ansvarig för Quant Sverige. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området och en gedigen ledarerfarenhet och erfarenhet av att leda genom andra. Sannolikt har du en bred teknisk kompetens och ett stort intresse för modernt underhåll. 

Då tjänsten innebär kontakt med såväl medarbetare som leverantörer som verkar internationellt, talar och skriver du svenska och engelska obehindrat. Du är en van användare av affärssystem och Officepaketet. 

Som person är du strukturerad, resultatorienterad och systematisk. Du samarbetar effektivt med andra och delar gärna med dig av kunskaper, erfarenheter och information samt stödjer dina medarbetare och kollegor när det uppstår problem. Vidare är du ambitiös, analytisk och trivs med att utvecklas i din yrkesroll. 

Alla lediga jobb