TNG
Platschef till Quant i Ludvika

Platschef till Quant i Ludvika

Personalorienterad och resultatinriktad platschef till Quant i Ludvika.

Arbetsgivare Quant Service Sweden AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-24
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
6 v semester 6 v semester
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Pär Johansson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pär Johansson

070-3500307

Personalorienterad och resultatinriktad platschef till Quant i Ludvika.

Har du tidigare erfarenhet av modernt underhåll och vill ansvara för en egen organisation som levererar underhåll och service i världsklass? Bra! Vi söker nu dig som vill ha en strategiskt viktig roll i en enhet där dina insatser märks och du får stora möjligheter att påverka. Som platschef för Quants enhet i Ludvika har du fullt resultatansvar och ansvarar för en kompetent organisation med ett 150-tal medarbetare. Quants enhet i Ludvika är en fullserviceenhet som levererar industriellt underhåll och andra servicetjänster till vår kund som utvecklar och bygger anläggningar inom kraftöverföring.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen får du arbeta i en platt organisation med starka ägare. Tillsammans med dina kunder, medarbetare och leverantörer driver och utvecklar du enheten mot nya nivåer. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Budget- och resultatansvar för enheten. 
  • Driva ledningsgruppsarbetet för enheten. 
  • Personalansvar. 
  • Fullt ansvar gällande säkerhet, kvalitet, kostnad och leverans.
  • Strategiska och taktiska kontakter med kunder och leverantörer inom området.
  • Övergripande ansvar för att enheten arbetar med rationalisering och förbättring av processer, maskiner och utrustning för ökad tillgänglighet och driftsäkerhet.
  • Säkerställa att medarbetarna på enheten besitter rätt kompetens på både kort och lång sikt. 
  • Initiera och driva förbättringsarbete inom enheten. 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen samverkar du tätt tillsammans med kunden för att säkerställa rätt leverans till rätt kvalitet samt att vidareutveckla affären och Quant erbjudande. Du har åtta direktrapporterande medarbetare och du rapporterar till ansvarig för Quant Sverige. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området och en gedigen ledarerfarenhet och erfarenhet av att leda genom andra. Sannolikt har du en bred teknisk kompetens och ett stort intresse för modernt underhåll. 

Då tjänsten innebär kontakt med såväl medarbetare som leverantörer som verkar internationellt, talar och skriver du svenska och engelska obehindrat. Du är en van användare av affärssystem och Officepaketet. 

Som person är du strukturerad, resultatorienterad och systematisk. Du samarbetar effektivt med andra och delar gärna med dig av kunskaper, erfarenheter och information samt stödjer dina medarbetare och kollegor när det uppstår problem. Vidare är du ambitiös, analytisk och trivs med att utvecklas i din yrkesroll. 

Quant Service Sweden AB

Quant Service Sweden AB

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I närmare 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda - vårt folk gör skillnaden. Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, då hela verksamheten flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag har vi över 2500 medarbetare runtom i världen.

Arbetsgivare Quant Service Sweden AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-24
Pär Johansson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pär Johansson

070-3500307

Räkna ut avståndet till jobbet

Valhallavägen 2, Ludvika