TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

PR- och pressansvarig till stort bolag i Stockholm

Vi söker nu en PR- och pressansvarig till ett konsultuppdrag på ett stort, välkänt bolag i Stockholm.

Är du en resultatinriktad och driven person som gillar att nätverka? Vill du arbeta strategiskt med PR / media / press? Är du dessutom en duktig skribent som gillar att skapa eget content? Sök då uppdraget som PR- och pressansvarig hos ett stort bolag i Stockholm!

Du kommer få möjligheten att komma in på ett stort bolag i Stockholm som är marknadsledande inom sin bransch.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du kommer även att ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som du har kontinuerlig kontakt med. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att:

Värt att veta

Uppdraget startar i början av augusti 2022 och pågår i ca 6 månader.

Vår kund tillämpar distansarbete och du får varvar att arbeta på kontoret med hemmaarbete. Som konsult är du kanske redan egenföretagare alternativt blir du anställd hos oss på TNG.

Våra förväntningar

Vi ser att du som söker har flera års erfarenhet inom PR/media/press och tidigare har arbetat med kommunikation inom större svenska organisationer. Du har goda kunskaper inom svensk eller nordisk media och dess olika beståndsdelar, mekanismer och arbetssätt. Vidare är du en van skribent med en säker och stilistisk hand.

Det är meriterande om du har en relevant akademisk utbildning.

Alla lediga jobb