TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Pris- & Inköpsanalytiker till Apotek Hjärtat

Apotek Hjärtat söker en Pris- & Inköpsanalytiker som brinner för data och dess affärsvärde

Gillar du att analysera och dra slutsatser utifrån fakta? Vill du arbeta i ett kreativt team och ta stort ansvar? Då kan det här vara tjänsten för dig! I rollen som Pris- & Inköpsanalytiker hos oss på Apotek Hjärtat kommer du bli en nyckelspelare för att tillsammans med övriga i teamet skapa det bästa kunderbjudandet.

Välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande

Därför ska du jobba med oss

Anna Kocken, Chef Pris & Kampanj berättar:
Brinner du för affären men vill också göra skillnaden för svenska samhällets välmående, hälsa och miljön, då ska du söka dig till oss! Vi är en dynamisk och utvecklingsorienterad avdelning, som är duktiga på att stötta varandra och göra vardagen rolig. Här får du vara med och påverka Apotek Hjärtat in i framtiden och tillsammans skapa det bästa kunderbjudandet.

Vi erbjuder dig ett spännande jobb i ett företag som växer och utvecklas. Vi har en platt organisation som ger stora möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling. På Apotek Hjärtat är vi måna om hur vi skapar resultat och vi bygger vår framgång på Hjärtats värderingar - engagemang, entreprenörskap och enkelhet. Vår hemvist i ICA Gruppen ger både dig och oss unika möjligheter att utvecklas. 

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina framtida arbetsuppgifter

Som pris- & inköpsanalytiker kommer ditt huvudsakliga fokus vara att arbeta med analys och insikter kopplat till hur vi optimerar våra in- och utpriser. Du kommer ansvara för att driva och utveckla våra processer och analysförmåga inom pris & inköp, samt även stötta vårt kategoriteam med analyser och uppföljning. Tjänsten innebär även samarbete med flera externa parter, främst i form av systemleverantörer.

I rollen som Pris- & Inköpsanalytiker kommer du:
• Nyttja några av de bästa verktygen och plattformarna på marknaden
• Hantera och analysera stora datamängder för att generera affärsinsikter och stödja kommersiella beslut
• Medverka i utvecklingen av Apotek Hjärtats Pris- & inköpsstrategi
• Optimera och sätta priser ut mot kund
• Utföra konkurrentanalyser & sortimentsanalyser
• Utföra löpande analys och uppföljning av KPIer kopplat till pris & inköp
• Arbeta med simuleringar och prognoser i vårt prisverktyg
• Jobba tillsammans med Hjärtats Strateger, Analytiker och Affärsansvariga i agila multikompetensteam
• Vara en superuser i våra analysverktyg främst Revionics Prisverktyg & Tableau

Rollen innebär i korthet

Tjänsten som är en tillsvidareanställning på heltid är placerad på Supportkontoret i ICA-huset i Arenastaden, Solna.
Rollen är en del av Pris & Kampanjteamet inom Kunderbjudande och rapporterar till Chef för Pris & Kampanj.

Det här är du

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet, gärna med erfarenhet som managementkonsult, analytiker, från apotek och/eller detaljhandelsbranschen samt pris- & inköpsarbete. Du har en universitetsexamen inom ekonomi, matematik, teknik, industriell ekonomi eller motsvarande och har arbetat med dataanalys i yrkeslivet. Du har goda kunskaper i analysverktyg t.ex. Tableau, Cognos, Power BI samt i MS Office. Du kan svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Du är van och bekväm med att analysera och presentera för större målgrupper.

Du har en passion för problemlösning och ett datadrivet arbetssätt. Du är kreativ och trivs i en kommersiell miljö där tempot är högt men vägen är inte alltid utstakad från början. Du är mål- och resultatdriven, med hög ambition och stark drivkraft. Du är förändringsbenägen, drivs av utmaningar och ser möjligheter. Du har förmåga att snabbt kunna förstå och bryta ner affärsproblem. Du har förmågan att hantera otydligheter utan att förlora fokus eller framdrift. Du är en kommunikativ och relationsbyggande person som trivs med att samarbeta och kommunicera med kollegor från olika bakgrunder och expertisområden. Du har lätt för att inspirera andra i det du brinner för allra mest – data och dess affärsvärde.

Alla lediga jobb