TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Prisanalytiker till PostNord i Solna

Nu söker vi PostNords nya Prisanalytiker inom Logistik i Solna, Stockholm.

Vill du bli en del av ett företag som är viktigt och hållbart i samhället? Just nu söker vi en passionerad Prisanalytiker inom Logistik till vår produktledningsavdelning hos PostNord.

Som Prisanalytiker kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa att vi fortsätter att vara den mest konkurrenskraftiga aktören på marknaden genom att utveckla och genomföra effektiva prissättningsstrategier. Du kommer att vara involverad i att bygga relationer med andra avdelningar inom organisationen, samtidigt som du jobbar aktivt med att analysera och identifiera förbättringsåtgärder för att optimera våra priser inom logistikområdet. Låter detta jobbet intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som vår nya Prisanalytiker Logistik kommer du att ha en central roll i arbetet med strategisk prissättning och prisstrategi för Logistik. Du kommer att ha ansvar för prissättning och lönsamhetsanalyser för produkter och tjänster i logistikaffären i samråd med ansvariga produktchefer. Du kommer även kontinuerligt att analysera och initiera förbättringsaktiviteter kring prissättning och prisstrategi samt följa upp och underhålla prissättningen i samband med lansering eller förändringar av tjänsteutbud. Rollen innebär mycket samarbete och relationsbyggande inom organisationen samt att driva och delta i affärsutvecklande initiativ.

Vi erbjuder en spännande tjänst med möjlighet att växa och utvecklas inom företaget. Du kommer att få jobba tillsammans med 10 engagerade kollegor i en dynamisk och kreativ miljö. Du rapporterat direkt till chef för produktledning. Du utgår från huvudkontoret i Solna men har möjlighet att jobba på distans. På kontoret finns en rad faciliteter för personalens bästa som inkluderar egen restaurang och café samt gym och sporthall.

6 v semester
6 v semester
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som Prisanalytiker tillhör du vårt affärsområde Logistik och avdelningen Produktledning. Här ansvarar du för strategisk prissättning och prisstrategi för Logistik i linje med satta mål. Rollen innebär mycket samarbete och relationsbyggande inom organisationen. 

VEM ÄR DU?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi en engagerad och initiativrik person som har en stark analytisk förmåga och tidigare erfarenhet av tjänsteprissättning och analys. Du är noggrann och har öga för detaljer samtidigt som du kan se logiken och sambanden i komplex information och åskådliggöra dem på ett enkelt sätt. Du är självständig och tar ansvar för dina egna beslut samtidigt som du har förmågan att bygga goda relationer med kollegor och andra intressenter. Vi förväntar oss att du har en god erfarenhet av att arbeta med BI-gränssnitt och Office 365. Du är redo att ta ansvar för den strategiska prissättningen och prisstrategin för logistikaffären och kan samarbeta med ansvariga produktchefer och andra intressenter för att driva och delta i affärsutvecklande initiativ.

Vi ser även att du har

• Akademisk examen från högskola/universitet- inriktning mot Ekonomi, Logistik, Teknik/IT eller motsvarande.

• Erfarenhet av tjänsteprissättning och analys.

• Minst 5 års dokumenterad erfarenhet i ett större företag där samtliga huvudfunktioner samverkar.

 

 

Alla lediga jobb