TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Problem Manager till stort IT-bolag i Stockholm!

Vill du jobba som Problem Manager på ett stort IT-bolag i Stockholm? Vi söker en konsult med start augusti, sök här!

God vana av ITIL och vill axla en nyckelroll för att säkerställa stabil drift hos vår kund, som är ett stort IT-bolag? Till teamet inom Service Management söker vi nu en ny Problem Manager, där du kommer få säkerställa god kvalitet på lösningarna som används. Läs mer här och sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund är ett stort tech-bolag i Stockholm och du kommer erbjudas en roll som Problem Manager, med stort ansvar över hela "problem-processen" där du som mål har att säkerställa ett kvalitativt arbete och att teamet jobbar så optimalt i processerna som möjligt. 

Du kommer att formellt vara anställd av TNG. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Problem Manager kommer du att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett uppdrag som är hos ett stort IT-bolag, med kontor i norra Stockholm. Start sker i augusti och konsultuppdraget pågår till och med februari, med möjlighet till förlängning eller överrekrytering. 

VEM ÄR DU?

För den här rollen söker vi dig som:

Alla lediga jobb