TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Process Control Engineer till Perstorp AB i Skåne

Nu söker vi en Process Control Engineer med intresse för Data Analytics till Perstorp AB i Perstorp, alternativt Malmö!

Är du en person som trivs i en utmanande, dynamisk och utvecklande roll samt brinner för att arbeta inom avancerad processreglering och dataanalys? Då har Perstorp AB den perfekta möjligheten för dig! Vi söker en Process Control Engineer med ett intresse för Data Analytics, som kan vara placerad antingen i Perstorp eller Malmö.

Här får du möjligheten att spela en viktig roll i vår fortsatta tillväxt genom ditt kompetens inom områdena processreglering, dataanalys, maskininlärning och artificiell intelligens. Du ges en unik plattform att utvecklas på och påverka företagets framtid.

Ditt anställningserbjudande

Our core values Care, Responsibility, Reliability and Focused Innovation are a living part of our company culture. We believe in leading with our hearts and show concern for each other and for the world around us. We want to take responsibility and keep what we promise. We constantly strive to work smarter and better.

Jobba hemma
Jobba hemma
Friskvård
Friskvård
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar i en mixad och bred roll som består av två delar, vilket innebär att du arbetar med både processreglering och avancerad analys. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

Värt att veta

Du ingår i ett team om tre medarbetare inom Avancerad analys som är en del av Industriell digitalisering. Din närmsta chef är Director Industrial Digitalization. Rollen är placerad i Perstorp, alternativt Malmö, och uppdrag på andra siter, både nationellt och internationellt, förekommer som en naturlig del i arbetet. Möjlighet till hemarbete finns, men vi ser gärna att du är på plats i Perstorp ungefär två dagar i veckan för att ha närhet till fabriken och dina närmsta kollegor. Om placeringsort är Malmö, ser vi gärna att du kommer till Perstorp en dag i veckan.

Din interna titel är Advanced Process Control and Analytics Engineer.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet inom processindustrin och goda kunskaper i svenska. 

Som person är du kommunikativ och duktig på att förmedla information till olika personer inom organisationen. Du trivs i samarbetet med andra och bygger goda relationer samtidigt som du är självgående i ditt arbetssätt. Din goda initiativförmåga bidrar till att du driver på ditt arbete och hittar vägar att komma framåt. Du har en god analys- och problemlösningsförmåga med stort fokus på kundnöjdhet.

Alla lediga jobb