TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Process Development Lead

Process Development Lead / Processutvecklingsansvarig av halvledare till Coherent, Stockholm

Coherent söker en erfaren Process Development Lead / Processutvecklingsansvarig till sin wafer fab i Stockholm, Järfälla. I denna nyckelposition kommer du att leda arbetet med att förbättra processerna av Coherents produkter i wafer fab. Om du har kunskap inom området halvledare och stort intresse för att förbättra produkter och processer är det dig vi söker. Du får ta del av avancerad tillverkning samtidigt som du utvecklar och bidrar med din kompetens inom process- och produktförbättring. Du får chans att bli en del av ett företag som utvecklar high-end produkter inom optoelektronik.

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Techbolag som kunder. På Coherent jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som Process Development Lead blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling.
Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete. Coherent tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester (för denna tjänst) för att nämna några förmåner.
Du får möjlighet att leda processutveckling av våra skivor / wafers i en dynamisk roll i samarbete med Processingenjörer och Processintegratörer inom Coherents samtliga produktionsareor.

Bonus
Bonus
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Huvuduppgiften är att leda det tekniska arbetet vid övergången till större skivstorlek, och i samband med detta förbättra processen och göra den mer robust, för att uppnå förbättrat utbyte. Process Development Lead kommer även, i nära samarbete med Processingenjörer och Processintegratörer, identifiera viktiga förbättringsområden i nuvarande produktion och tillämpa bästa praxis över alla produktlinjer av skivor. Du kommer även att direkt leda processkvalificeringsinsatser i pågående produktion.

Ditt ansvar är:

 

Värt att veta

Coherent befinner sig i expansiv fas och driver flera projekt inom ny avancerad teknik. Våra komponenter möjliggör utvecklingen av AI och maskininlärning, men det finns flera andra tekniskt spännande projekt som just nu är i utvecklingsfasen för en fullskalig produktion inom ett års tid.
Tjänsten innebär att du arbetar nära produktionen i fabben för att följa hela produktionsprocessen. Utöver nära samarbete med ingenjörerna på siten i Järfälla, kommer du även ha samarbete med kollegorna i USA, i utbyte av "Know-how". Du rapporterar till Manager Process Engineering.

Våra förväntningar

Alla lediga jobb