TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Process- och kvalitetsansvarig till FocusNeo

FocusNeo i Hägersten söker nu en Process- och kvalitetsansvarig för att ta nästa steg i deras utvecklingsresa.

Är du en person som gillar utveckling och hela tiden strävar efter att att hitta nya vägar och metoder för att föra arbetet framåt? Vi söker nu en process- och kvalitetsansvarig som vill vara med på FocusNeos utvecklingsresa där du grundligt kommer att gå igenom och utveckla alla befintliga processer samt vara med och skapa nya.

Gillar du verksamhetsutveckling eller har du erfarenhet inom projektledning i någon form av förändringsprocess? Här kommer en rolig utmaning för dig som gillar ordning och reda där kvalitet kommer högt på agendan.

Välkommen till detta härliga familjeföretag som levererat skyltar med stolthet i över 50 år!

Ditt anställningserbjudande

Hos FocusNeo kommer du få släppa loss din kreativitet för att utveckla alla processer som företaget besitter. En del processer behöver finslipas medan andra behöver göras om helt. Du kommer få ett stort förtroende av chef och ledning för att föra arbetet framåt. 

FocusNeo erbjuder flexibla arbetstider vilket tillåter dig att ta ansvar för din egen tid och bidrar till en hög grad av workbalance.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Lunchförmån
Lunchförmån
6 v semester
6 v semester

Dina arbetsuppgifter

Som process- och kvalitetsansvarig kommer dina arbetsuppgifter initialt vara att:

Värt att veta

FocusNeo är ett familjeägt företag som nyligen genomfört en generationsskifte. Här genomsyras företagskulturen av kreativitet, öppenhet och hjälpsamhet. De som arbetar här gör det med stolthet och du kommer bli förvånad när du får höra om alla skyltar de designat och monterat för du går garanterat förbi en av dom varje dag.

Som nyanställd kommer du få en gedigen introduktion där du får lära känna hela bolaget och de olika delar som tillhör.

Idag sitter FocusNeo i sina ursprungslokaler i Hägersten men kommer under nästa år att flytta då de växt ur byggnaden. Troligtvis kommer flytten gå mot Solnahållet.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete. Du har ett eget driv och ett engagemang som du kan förmedla vidare till dina kollegor. Vi ser är du kommunikativ och besitter en pedagogisk ådra då du behöver utbilda all personal som är berörda i processerna.

Alla lediga jobb