TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Process- och Tool specialist

Konsultuppdrag som process- och utvecklingsspecialist för stödsystemet Coupa, Stockholm

Till ett längre konsultuppdrag hos en av TNG:s kundföretag, söker vi dig med erfarenhet av process- och systemutveckling. Har du dessutom förståelse för inköpsprocesser och kunskaper inom inköpssystemet Coupa är det dig vi söker. Vår kund befinner sig på en spännande transformationsresa där procurement är en viktig del i den resan. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG är det också oerhört viktigt att du trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Vi är också öppna för att anlita en underkonsult för uppdraget. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

I din roll som Process- och utvecklingsspecialist har du en viktig funktion hos vår kund i att ständigt kvalitetssäkra kundens arbetssätt inom processer, följa upp dessa och komma med förbättringsförslag. Du dokumenterar processerna och kravställer att det finns en tydlig struktur på masterdata. Du samarbetar med flera olika intressenter inom bland annat inköp, IT och Hållbar utveckling med flera. Du hanterar systemstödet Coupa (inköpsportal) men även andra system kopplat till inköpsprocessen. Rollen är främst att förvalta vidare den del som redan är implementerad men kommer även bidra med kunskap till P2P implementation.

Uppdraget är på heltid med möjligheten till delvis distansarbete. Önskat startdatum är 16 februari och uppdragets längd är fram till sista maj 2025. Vår kund finns i centrala Stockholm. 

Våra förväntningar

Erfarenhet av Coupa är meriterande.

Vi söker någon som brinner för att optimera och effektivisera vår inköpsprocess. Din passion för att hitta och implementera förbättringar kommer att driva vår kunds organisation framåt. 

Vi behöver någon som är självgående och har en stark drivkraft att uppnå resultat. Du kommer att ha ansvar för att driva projekt och förändringar, och din förmåga att ta egna initiativ kommer att vara avgörande för din framgång och vår kunds framgång.
Du har god samarbetsförmåga, kommunicerar tydligt, är bra på att bygga långsiktiga relationer inom och utanför organisationen för att driva arbetet framåt.
Din förmåga att analysera och lösa komplexa problem kommer att vara en tillgång när du utvärderar och förbättrar kundens inköpsprocess.
Vi ser gärna att du har erfarenhet inom inköpsområdet och förståelse för inköpsprocessen. Din tidigare erfarenhet kommer att vara värdefull för att snabbt komma igång och göra en positiv inverkan.

Alla lediga jobb