TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Processingenjör inom Litografi Coherent Stockholm

Coherent (fd II-VI) Stockholm söker en processingenjör till sin litografi-area med goda kunskaper inom litografi / elektronstråle.

Har du som processingenjör kunskaper inom litografi och specifikt elektronstråle litografi / EBL? Vill du själv vara med och påverka vår fortsatta utveckling av våra produktionsprocesser? Teknikinnovativa Coherent (fd II-VI) står för många banbrytande optoelektroniska produkter i världsklass och söker nu en processingenjör till sin produktion inom litografi-arean i Järfälla, Stockholm. Välkommen till en kompetensintensiv och snabbväxande verksamhet med korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter!

Ditt anställningserbjudande

Coherent (fd II-VI) är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Techbolag som kunder. På Coherent (fd II-VI) jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som processingenjör blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling.

Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Bonus
Bonus
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som processingenjör på Coherent (fd II-VI) ansvarar du för att upprätthålla och förbättra tillverkningsprocesser inom litografi-arean. Du har det övergripande ansvaret för drift, skötsel och att säkerställa produktion i vår utrustning för elektronstråle processning. I din roll finns också ansvar att leda processutveckling och förbättringsaktiviteter.

Dina arbetsuppgifter är bland annat att:

Värt att veta

I rollen som processingenjör tillhör du avdelningen litografi som idag består av fyra medarbetare. Du samarbetar närmast med kollegorna inom litografiarean samt andra areor såsom torretsning / tunnfilmsdeponering, epitaxi, våtkemisk bearbetning och nedtunning. Det innebär att du kommer ha många olika kontaktytor både med kollegorna på siten i Järfälla och med kollegorna runt om i världen.

Din arbetsplats är Coherents (fd II-VI) kontor som är beläget i Järfälla, Stockholm. Tjänsten är på heltid och önskad start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är civilingenjör, PhD i kemi, fysik, elektronik, materialvetenskap eller har annan relevant bakgrund. Vidare har du erfarenhet av litografi samt kunskap om elektronstråleutrustning och dess teknik. Erfarenhet av halvledarbearbetning är starkt meriterande, därför ser vi gärna att du har arbetat i liknande miljö tidigare. Vidare ser vi gärna att du är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Som person är du driven, målfokuserad och samarbetar gärna med olika kompetenser och människor för att tillsammans uppnå verksamhetens mål. Du trivs med eget ansvar och uppnår resultat med hög kvalitet. Vidare är du analytisk, kommunikativ och stödjer andra på ett rådgivande och inlyssnande sätt när det uppstår problem.

Alla lediga jobb