TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Processingenjör inom optoelektronik i Stockholm

Vi söker dig som är processingenjör och har erfarenhet av optoeletronik till kommande tjänster i Stockholm! Läs mer nedan!

Är du processingenjör med erfarenhet av produktionsprocesser inom optoelektronik såsom Epitaxy, Lithography, Torrets, Tunnfilm eller R&D och vill arbeta med halvledarteknologi? Just nu söker vi processingenjörer inför framtida tjänster i Stockholm.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Ditt anställningserbjudande

TNG Tech samarbetar med internationella bolag som utvecklar högteknologiska komponenter inom optoelektronik. Med din kompetens blir du en viktig del av verksamheten och du kommer bidra till spännande produktutveckling i en kompetensintensiv miljö.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Bonus
Bonus
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som processingenjör kommer du ansvara för att utveckla och optimera tillverkningsprocesser för att producera optoelektroniska komponenter och enheter med hög kvalitet och prestanda. Denna roll innebär en kombination av teknisk expertis, kreativ problemlösning och samarbete inom ett snabbt utvecklande teknikområde. Detta kan exempelvis vara genom:

Värt att veta

Vi söker engagerade och kvalificerade individer för kommande tjänster i hela Stockholmsområdet. Ansök nu och ta ett steg mot nya karriärmöjligheter.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är högskoleingenjör, civilingenjör eller PhD i kemi, fysik, elektronik, materialvetenskap eller har annan relevant bakgrund. Vidare ser vi gärna att du är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift, då tjänsten innebär många kontaktytor både internt och externt.

Som person är du handlingskraftig och tar initiativ för att komma framåt i arbetet. Vidare är du analytisk, problemlösningsorienterad och kommunikativ.

Alla lediga jobb