TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Processingenjör inom optoelektronik till Coherent

Coherent som är en av världsledande aktörer inom integrerade optoelektroniska komponenter söker en processingenjör inom litografi.

Coherent i Järfälla, Stockholm, söker en processingenjör inom området litografi och välkomnar dig som har erfarenhet av produktionsprocesser inom optoelektronik, likväl dig som är nyexaminerad ingenjör och vill utvecklas inom halvledarteknologi.

I rollen som processingenjör har du det övergripande ansvaret för att produktionsstörningar minimeras och processtegsförbättringar kontinuerligt genomförs inom din area. Välkommen till en kompetensintensiv och snabbväxande verksamhet.

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. Som processingenjör på Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Bonus
Bonus
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som processingenjör hos Coherent ansvarar för att förbättra, utveckla och upprätthålla tillverkningsprocesser inom litografi-området. Du arbetar dessutom med att:

Värt att veta

Som processingenjör är du en del av litografi-avdelningen som idag består av fem medarbetare. Du har ett nära samarbete med dina kollegor inom litografi-området samt andra områden såsom epitaxi, tunnfilmsdeponering / torretsning, våtkemisk bearbetning och nedtunning. Det innebär att du har många olika kontaktytor både med kollegorna i Järfälla och med kollegorna runt om i världen. På sikt kommer du få möjlighet att vara delaktig i olika projekt kopplat till produktionsutveckling samt processförbättringsarbete.

Din arbetsplats är Coherents kontor som är beläget i Järfälla, Stockholm. Tjänsten är på heltid och önskad start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är högskoleingenjör, civilingenjör eller PhD i kemi, fysik, elektronik, materialvetenskap eller har annan relevant bakgrund. Det är en fördel om du har kunskap inom litografi, från studier eller arbete, men inget krav. Vidare ser vi gärna att du är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift, då tjänsten innebär många kontaktytor både internt och externt.

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb