TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Processingenjör inom RIE&TF-arean

Coherent (fd II-VI) söker nu en processingenjör med kunskaper inom tunnfilm / torrets till verksamheten i Stockholm

Har du bred teknisk kompetens, är i början av din yrkeskarriär och / eller har erfarenhet från halvledarindustrin? Coherent (fd II-VI) utökar sin produktion i Järfälla och söker därför ytterligare en processingenjör med inriktning tunnfilm (TF) / torrets (RIE). Coherent är en dynamisk och snabbväxande organisation och som processingenjör hos oss får du möjlighet att jobba med förbättringar i produktionen med fokus på TF och RIE utrustning. I och med att produktionen utvecklas och skalas upp med nya utrustningar söker vi ytterligare en teammedlem inom RIE & TF-arean. Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.
Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. Coherent tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell samt andra attraktiva förmåner.

 

Bonus
Bonus
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

Värt att veta

Avdelningen har en stark tillväxt och består idag av sex medarbetare. I rollen som processingenjör kommer du närmast samarbeta med kollegorna inom RIE & TF-arean, med produktions- och underhållspersonal, samt ingenjörer inom övriga teknikområden: litografi, epitaxi och våtkemi. Det innebär att du kommer ha många olika kontaktytor både med kollegorna på siten i Stockholm samt till viss del med kollegorna runt om i världen. Som processingenjör inom torrets och tunnfilm får du en produktionsnära roll och du förväntas arbeta på siten största delen av din arbetstid.
Kontoret är beläget i Järfälla och tillsättningen av tjänsten planeras till januari 2023 eller tidigare, beroende på kandidatens tillgänglighet.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är civilingenjör / högskoleingenjör med examen inom teknisk fysik, materialteknik, nano-/mikro-elektronik eller liknande områden. Du kanske är i början av din karriär och har erfarenhet från tillverkningsindustri och kunskap inom torrets / tunnfilm, halvledarprocesser och/eller metrologi. Erfarenhet från halvledarindustrin är mycket meriterande. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

För att du ska vara framgångsrik i rollen som processingenjör ser vi att du har en analytisk förmåga och gillar problemlösning. Du är modig, och har en drivkraft att identifiera förbättringsområden stora som små. Du trivs med teamarbete och har en god kommunikativ förmåga. Vi ser gärna att du gillar problemlösning och har en drivkraft att identifiera förbättringsområden stora som små. Du trivs med i en supporterande roll med uppgift att stödja och upprätthålla produktionen samt åtgärda mindre produktionsstörningar. Du ansvarar och driver mindre projekt inom processarean.

Alla lediga jobb