TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Processingenjör inom våtkemi Coherent Stockholm

Vill du arbeta inom halvledartillverkning och kemi? Coherent söker nu en processingenjör inom våtkemi till Järfälla i Stockholm

Motiveras du av att arbeta i en dynamisk, snabbväxande och internationell organisation med korta beslutsvägar? Vill du arbeta i ett teknikinnovativt bolag med många banbrytande optoelektroniska produkter i världsklass? Som processingenjör inom våt-arean bidrar du med din kompetens inom våtkemiska processer och halvledartillverkning, där ditt fokus blir att ansvara för och och utveckla processer inom våt-arean.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. 

Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som processingenjör på Coherent ansvarar du för att upprätthålla och förbättra tillverkningsprocesser inom våt-arean. Dina arbetsuppgifter är bland annat att:

Värt att veta

I rollen som processingenjör tillhör du avdelningen för arean Våt som idag består av tre medarbetare. Du samarbetar närmast med dina kollegor inom våt-arean samt andra areor såsom torretsning / tunnfilmsdeponering, epitaxi, litografi och nedtunning. Det innebär att du har många olika kontaktytor både med kollegorna på siten i Järfälla och med kollegorna runt om i världen.

Din arbetsplats är Coherents kontor som är beläget i Järfälla, Stockholm. Tjänsten är på heltid och önskad start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är civilingenjör eller PhD i kemi eller motsvarande inriktning. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete inom tillverkningsindustrin, produktion eller renrumsmiljö. Vidare ser vi gärna att du är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Som person är du nyfiken och drivs av att förbättra och utveckla till exempel processteg och rutiner. Du är van att strukturera ditt arbete självständigt och strävar efter att uppnå goda resultat med hög kvalitet. Vidare är du kommunikativ och har förmåga att förklara saker på ett tydligt och förtroendeingivande sätt. 

Alla lediga jobb