TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Processingenjör med mikrobiologisk expertis, AZ

Vi söker en processingenjör med mikrobiologisk expertis till Sweden Operations, AstraZeneca i Södertälje!

Vill du jobba i en drivande roll som processingenjör med stora utvecklingsmöjligheter, nära hjärtat på ett av världens ledande läkemedelsföretag? Gillar du utmaningar och stora kontaktnät? Då kan denna roll vara något för dig! På Site Respiratory Snäckviken inom Sweden Operations finns flera tillverkningsenheter och vi söker nu en processingenjör med erfarenhet inom mikrobiologisk kravställning för icke-steril tillverkning.

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och förväntas pågå fram till slutet av juli. Du kommer att vara anställd av TNG under uppdragsperioden.

Inom Sweden Operations är pulsen hög och vägarna många att utvecklas. Här möts vi i innovativa och högteknologiska miljöer för att tillverka läkemedel som förändrar liv. Vi arbetar hållbart för varandra och för vår planet i en positiv LEAN miljö.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att du:

Värt att veta

Som processingenjör arbetar du tvärfunktionellt i projekt eller nära produktionen och hanterar olika frågeställningar kopplade till läkemedelstillverkning. Du ansvarar för den mikrobiologiska miljön i produktionen av läkemedel samt driver valideringsstrategier för nya produkter, projekt och utredningar.

Du verkar för att skapa robusta processer och vi arbetar enligt Lean-filosofin. Arbetet är självständigt, varierande och bedrivs i nära samarbete med andra funktioner inom företaget. Du rapporterar till chef processteknik och tillhör en grupp om 11 processingenjörer.

Våra förväntningar

Erfarenhet från läkemedelstillverkning, kvalificering, validering samt kunskap om LEAN och förbättringsarbete är önskvärt. Då digitalisering av verksamheten ökar alltmer är erfarenhet och kunskap kring hård- och mjukvara för produktionsuppföljning är meriterande.

För att lyckas så krävs att du är resultatinriktad och att du kan skapa engagemang och delaktighet hos andra. Du behöver också kunna ta egna initiativ, ta ansvar för ditt eget lärande, samarbeta samt vara duktig på att kommunicera. Du tycker om att arbeta med olika frågeställningar inom ett brett område.

Alla lediga jobb