TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Processingenjör till AstraZeneca Södertälje

Nu söker AstraZeneca i Södertälje efter en processingenjör för arbete inom formuleringen! Ansök redan idag.

Är du en driven processingenjör som intresseras av att förbättra processer samt kan driva förbättringsarbete självständigt? Bra! Vi söker en processingenjör till ett spännande uppdrag hos AstraZeneca till deras Site OSD i Gärtuna. Som processingenjör arbetar du tvärfunktionellt i projekt eller nära produktionen och hanterar olika processtekniska frågeställningar inom tillverkning. Arbetet är självständigt, varierande och bedrivs i nära samarbete med andra funktioner inom företaget. Om du tror att du är rätt person för detta uppdrag, tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Ditt anställningserbjudande

På AstraZeneca är vi stolta över att ha en unik arbetsplatskultur som inspirerar till innovation och samarbete. Viktigt hos oss är att våra medarbetare ska känna sig uppskattade, motiverade och belönas för sina idéer och kreativitet!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

På AstraZeneca producerar vi livsavgörande läkemedel till patienter varje dag. Det gör vi samtidigt som vi ständigt försöker minska vår miljöpåverkan.
Därför söker vi dig som drivs av att arbeta både självständigt och i team, med vana att ta egna initiativ. Genom ditt arbete kommer du kunna göra skillnad för patienters liv och miljön varje dag då du bidrar till att produktionen av livsnödvändiga läkemedel kan fortlöpa.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och pågår fram till 2023-09-30. Du kommer att vara anställd av TNG under uppdragsperioden. Urvalet sker löpande.

I din roll som processingenjör kommer du att arbeta i kontorsmiljö med möjlighet att jobba hemifrån 1 dag i veckan.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen behöver du:

Alla lediga jobb