TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Processingenjör till AstraZeneca Sweden Operation

Är du ingenjör och vill jobba i en drivande roll med stora utvecklingsmöjligheter? Sök rollen som processingenjör till AstraZeneca

Är du redo att göra skillnad? AstraZeneca Sweden Operations söker nu en processingenjör! Du arbetar tvärfunktionellt i projekt eller nära produktionen och hanterar processtekniska frågeställningar. Du verkar för att skapa robusta och effektiva processer där LEAN är ett av våra verktyg. Arbetet är självständigt, varierande och bedrivs i nära samarbete med andra funktioner inom företaget. Låter det som en roll för dig? Ansök idag!

Ditt anställningserbjudande

På Campus AstraZeneca Södertälje möts vi i innovativa och högteknologiska miljöer för att tillverka läkemedel som förändrar liv. En vardag kantad av orubblig teamanda, stödjande ledarskap och en nyfikenhet som förflyttar gränser. 

Inom Sweden Operations är pulsen hög och vägarna många att utvecklas. Vi arbetar hållbart för varandra och planeten i en högteknologisk och positiv LEAN miljö. Coachande ledarskap och nyfikenhet driver oss mot att hitta nya sätt att tillverka läkemedel som förändrar liv.

Att arbeta i en betydelsefull miljö som både påverkar Sveriges bruttonationalprodukt och människors hälsa är mycket stimulerande och roligt. Ett jobb som processingenjör på AstraZeneca är utåtriktat, utvecklande och går i snabb takt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Du rapporterar till chef för processteknik och tillhör en grupp om ca 15 stycken processingenjörer.

Värt att veta

När vi på AstraZeneca ser chansen att förändras tar vi tillfället i akt - för varje möjlighet, oavsett hur liten, kan vara början på något stort. Att leverera medicin som förändrar människors liv handlar om att ha entreprenörsanda – att hitta stunderna och förstå dess potential.
AstraZeneca värdesätter din kommunikativa ådra, din förmåga att få saker gjorda och din känsla för struktur. Din vana av högt tempo och utveckling kommer komma väl till pass hos oss!

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start 16 januari och beräknas fortlöpa sex månader. Du kommer att vara anställd via TNG under konsultuppdraget och givetvis omfattas du av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Urvalet sker löpande och sista ansökningsdagen är 2022-12-08.

Våra förväntningar

Vi förutsätter:

För att du ska trivas i rollen bör du vara strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga, driver ditt arbete självständigt och kan leda tvärfunktionella team för att nå uppsatta mål. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är flexibel och upplever högt tempo som stimulerande.

Alla lediga jobb