TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Processingenjör till II-VI Stockholm

II-VI söker en processingenjör för utvecklingen av nästa generations kraftledare!

För att möta den globala efterfrågan av krafthalvledare i kiselkarbid (SiC) utökar vi nu vår R&D- och produktionsverksamhet vid II-VI i Kista, Stockholm (tidigare Ascatron). Här kommer du vara med och förändra elektronikindustrin genom utveckling och produktion av vår avancerade SiC-epitaxiteknologi.
Som processingenjör inom epitaxi kommer du arbeta med första steget i halvledar-tillverkningen som är avgörande för produkternas prestanda och kvalitet. Med ditt engagemang, kunskaper och idéer hjälper du oss att förändra fordons-, IT- och energisektorn mot en mer hållbar framtid.
Välkommen in med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

                                                                                                                                                                                  Med en historia av att vara ett litet start-up (tidigare Ascatron), och som idag är en del av ett globalt teknikföretag, får du arbeta på en innovativ och utvecklande arbetsplats i teknikens framkant.

Här får du:

 

 

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Bonus
Bonus
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Ditt huvudansvar som processingenjör är att bidra till utveckling och drift av produktionsprocessen av SiC-epitaxi på plats i Kista.

Detta innebär:

Värt att veta

Här kommer du arbeta med materialproduktionsprocessen, utveckla och förbättra nuvarande arbetsflöden samt installera och köra igång ny utrustning. Rollen kräver att du arbetar på plats i vårt laboratorium i Kista utanför Stockholm samt att du talar och skriver engelska flytande.

Du kommer dagligen att samarbeta med ingenjörer och tekniker inom design, drift, test, kvalitet och tillförlitlighet samt projektledning. Detta är en heltidstjänst på dagtid mån-fre men arbete kvällstid förekommer även några gånger i månaden. Du rapportera till gruppledaren för EPI Production.

Våra förväntningar

För att lyckas i denna roll måste du vara metodisk, analytisk, noggrann och en problemlösare. Du är en lagspelare som tycker om praktiskt arbete och har ett starkt kvalitetstänk.

Vi söker en civilingenjör i nanoteknik, materialvetenskap, oorganisk kemi eller teknisk fysik med några års erfarenhet inom produktionsindustrin. Det är en fördel om du har kunskap inom halvledarteknologi och materialkaraktärisering. Vidare är det en merit om du har erfarenhet av att arbeta i renrum, laboratoriemiljö eller industriproduktion.

Alla lediga jobb