TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Processingenjör till Malmberg Energy Kristianstad

Vill du jobba med tekniska lösningar för geoenergi och biogas? Till Yngsjö, Kristianstad söker Malmberg Energy en processingenjör!

Malmberg Energy i Yngsjö, strax utanför Kristianstad kommun, utökar teamet ytterligare och söker en processingenjör. I rollen som ingenjör arbetar du med miljötekniska lösningar inom biogas och geoenergi. Du får chans att arbeta med processdesign och dimensionering av utrustning. Vill du bli del av ett företag med tydlig entreprenörsanda som snabbt går från idé till handling? Hos oss på Malmberg Energy får du frihet att ta ansvar för dina uppgifter i projekten, chans att påverka och möjlighet att bli del av ett stabilt företag i en miljöteknisk bransch.

Ditt anställningserbjudande

Malmberg Energy erbjuder dig en teknisk och utvecklande roll som processingenjör. Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Vi uppmuntrar eget tänkande och har som ett familjeägt bolag korta vägar till beslut. Hos oss på Malmberg får du det bästa av två världar! Du får den lite mindre verksamhetens fördelar med det nära och familjära anslaget och samtidigt den växande marknaden med kunder över hela landet i en verklig framtids- och tillväxtbransch. Vi har höga ambitioner och växer kontinuerligt. Beroende på dina intressen kan Malmberg erbjuda olika karriärmöjligheter inom miljöteknikområdet, inom vatten och inom energi. Våra värderingar är kompetens, kreativitet, öppenhet och glädje.

Häng med på vår resa mot Generation Zero – noll utsläpp, noll avfall och noll gifter!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Friskvård
Friskvård
Frukost
Frukost

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du blir del av ett team bestående av automationsingenjörer, mekanikkonstruktörer och processingenjörer. Din närmaste chef är teknik- och utvecklingschefen. Tjänsten är placerad i Yngsjö och resor kan förekomma i tjänsten.

Våra förväntningar

l den här rollen söker vi dig som har en civilingenjörsexamen inom exempelvis kemiteknik. Du har erfarenhet som processingenjör. Därmed är du van att dimensionera utrustningar och att arbeta med processdesign. Vi ser det som meriterande om du tidigare har erfarenhet av entreprenadverksamhet. Då vi har internationella kunder och kollegor i andra länder, har du god nivå på både svenska och engelska.

Som person är du lösningsorienterad med erfarenhet av att själv driva och ansvara i dina projekt. Du har en god kommunikativ förmåga såväl mot beställare som kollegor. Du har ett stort intresse för att lära nytt och trivs i en entreprenöriell miljö.

Alla lediga jobb