TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Processingenjör Tillförlitlighet Coherent Järfälla

Coherent söker en Processingenjör inom Kvalitet & Tillförlitlighet till Järfälla i norra Stockholm. Läs mer om rollen här!

Vill du vara en nyckelspelare inom kvalificering av produkter och produktionsmetoder? Coherent söker en driven och hands-on processingenjör för att utveckla och underhålla kvalificeringsprojekt. Det kan innefatta allt från att utföra standardiserade miljö- och livstidstester till enklare mätningar för internt behov. Som processingenjör inom kvalitet & tillförlitlighet blir det din uppgift att se till att testerna är stabila över tid och att själva utförandet är standardiserat.
Du som vill ta chansen att bli en en del av Coherents certifierade organisation och bidra till ständiga förbättringar i en snabbväxande verksamhet är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. Coherent tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell och kollektivavtal.

I rollen som processingenjör inom kvalitet & tillförlitlighet får du en utvecklande och praktisk roll i kombination med dokumentation och upprättande av processer. Du kommer ha många kontaktytor internt och således få stora möjligheter att bredda ditt professionella nätverk och utveckla din kunskapsnivå tillsammans med professionella och kunniga medarbetare.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I din roll som processingenjör kommer du ta ett helhetsgrepp om testning och kvalificering av produkter och material genom att se till att tester är stabila över tid och att själva utförandet är standardiserat.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team om ca 5 personer som består av andra ingenjörer och där du rapporterar till Manager Q & R. Du kommer tillsammans med dina kollegor från teamet samarbeta med t.ex operatörer, mättekniker och andra kollegor inom tillverkning och utveckling.
Tjänsten är på heltid, 38,75 h/vecka. Detta är en verksamhetsnära roll där du behöver vara på plats på anläggningen i Järfälla.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper men för att vara aktuell för denna roll är det krav att du:

Har du annan tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande område och erfarenhet/förståelse för elektronikkomponenter är det en fördel men inget krav. Vidare är det önskvärt med god datavana och god social förmåga då du kommer att interagera och ha kontakt med många medarbetare i verksamheten. Detta innebär också att du behöver vara flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är framåt men lyhörd i samspelet med dina kollegor. Du är nyfiken som person och har en god analytisk förmåga där ett strukturerat och noggrant arbetssätt faller sig naturligt för dig liksom samarbetet med dina kollegor. Det är också viktigt att du alltid strävar efter att nå högsta kvalitet i ditt arbete, är proaktiv och ser denna roll som ett perfekt tillfälle för dig att utvecklas långsiktigt i.

Alla lediga jobb