TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Processingenjörer till vårt växande konsultnätverk

Är du erfaren processingenjör och intresserad av jobb som konsult? Bli då en del av vårt konsultnätverk på TNG Tech i Stockholm!

Har du gedigen erfarenhet som processingenjör där du nyttjat din tekniska kompetens? Trivs du i rollen som konsult och är nu redo för nästa uppdrag? Skicka då in din ansökan och bli en del av vårt konsultnätverk på TNG Tech i Stockholm!

På TNG Tech har vi ett stort nätverk och kontakt med företag i ett flertal olika branscher där du med din kompetens som processingenjör är oerhört eftertraktad. Vi samarbetar med världsledande och innovativa företag, där du som konsult blir en viktig del av utvecklingen och där du kommer kunna göra skillnad på riktigt.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult träffar du våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag. Du har därför mycket eget ansvar i en flexibel roll och du väljer själv vilka uppdrag du tackar ja till. Vi har uppdrag som är kortare eller längre, på deltid eller på heltid - vad du väljer är helt upp till dig. Som konsult inom processteknik har du möjlighet att arbeta med modern teknik inom innovativa branscher i en entreprenöriell anda.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Livspussel
Livspussel

Dina arbetsuppgifter

Som konsult inom processteknik varierar ditt arbete beroende på uppdrag. Du kommer stödja produktionen genom att driva och genomföra förändringsarbeten genom att exempelvis arbeta med projektplanering, processoptimering, felsökning och driftsättning. Andra arbetsuppgifter kan exempelvis vara:

Värt att veta

Som konsult är du handlingskraftig och kan snabbt sätta dig in i nya situationer där du applicerar din kunskap. Du gillar att kontinuerligt bygga ditt kontaktnät, som genom det skapar nya karriärmöjligheter. Vi hjälper dig mer än gärna att guida dig till nästa uppdrag. Rent konkret innebär en anställning som konsult att du är anställd hos oss på TNG och har din arbetsplats hos någon av våra kunder. 

Vill du agera som underkonsult är det viktigt att du innehar F-skattsedel och gällande försäkringar.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är utbildad civil- eller högskoleingenjör med erfarenhet inom biogas, olja, gas, vattenrening, process- och kemiindustri, pappers- och massaindustri eller liknande områden. För att lyckas som konsult på TNG Tech behöver du:

Då många av våra kunder är internationella är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska. 

Alla lediga jobb