TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Processledare inom Inköp till uppdrag i Stockholm

Är du en van användare of inköpsverktyg och kunnig med system? Sök rollen som Processledare till vår kund i centrala Stockholm!

Har du tidigare arbetat som verksamhetsutvecklare, processledare eller projektledare inom inköp? Vår kund står inför ett spännande arbete att se över deras inköpsprocesser och verktyg där du som processledare kommer att har en viktig roll som kravställare för utveckling av systemens funktionalitet. De håller på att implementera en ny Source to Pay lösning, där du kommer att få vara med och bidra samt identifiera effektiviseringar i nära samarbete med beställarna från hela koncernen. Rollen är baserad i Stockholm.

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som Processledare kommer att vara "superuser" i företagets Inköpsverktyg och administrerar alla uppsättningar av parametrar i systemet. Du kommer att ha regelbunden kontakt med leverantörer av systemstöd där du ansvarar för hur Inköp bäst kan använda nya funktionaliteter. I rollen kommer du också bistå användarna med rekommendationer av bästa tillvägagångssätt i systemen.

Du blir en viktig del av kundens arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Kundens nyrenoverade kontor finns i centrala Stockholm.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara kravställare för utveckling av systemens funktionalitet och dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Processledare kommer att vara:

Värt att veta

I arbetet ingår nära samarbete med flertalet andra funktioner inom företagets övriga verksamhet. 

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt, gärna under maj månad. Uppdraget planeras pågå i drygt ett år till slutet av juni 2024 med goda möjligheter till förlängning. Du blir anställd som konsult av TNG och får ta del av våra förmåner. Det finns även möjlighet att agera som underkonsult om så önskas. Du jobbar vanliga kontorstider och sitter hos vår kund i centrala Stockholm. Det är möjligt att jobba på distans ett par dagar i veckan.

Våra förväntningar

Vi ser gärna att du har erfarenhet av inköp och tidigare arbetat som verksamhetsutvecklare, processledare, projektledare eller motsvarande tjänst i några år. Du är vana att arbeta med inköpssystem både S2C och P2P och har god vana av Officepaketet inklusive Excel. I rollen behöver du kunna både svenska och engelska flytande i tal och skrift då båda språken kan förekomma i det dagliga arbetet. Du är analytisk, lösningsorienterad och ha lätt för att ta till dig ny information samt agera fokuserat och lugnt även under tidspress.

Alla lediga jobb