TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Processoperatör till Scanlube i Göteborg

Gillar du teknik, produktion och att vara en del i en tillverkande verksamhet? Scanlube söker en processoperatör.

Gillar du att arbeta på ett företag som strävar efter miljöomsorg och ansvar och som är mån om sin personal? Har du dessutom erfarenhet av tillverkningsindustri? Bra! Då kan detta jobbet vara något för dig! Sök jobbet som processoperatör idag! Välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Du erbjuds ett varierande och utvecklande arbete i ett prestigelöst och kundfokuserat företag. Scanlube tillverkar smörjmedel av högsta kvalitet och du kommer att få en viktig roll i tillverkningen, samtidigt som du får chans att skapa värde för Scanlubes kunder.Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Som processoperatör blir du en viktig del i ett team för tillverkning och leverans av smörjmedelsprodukter. Tillsammans med dina kollegor roterar du inom olika arbetsområden inom produktionen, blandningsprocess och  bilutlastning. Du övervakar fyllningsmaskiner och åtgärdar problem som uppstår, samt kopplar upp produkter från cisterner och tankar till de olika fyllningsmaskinerna och säkerställer att det blir rätt produkt till rätt lina. 
I rollen kommer du också på sikt att arbeta med lossning av fartyg.


Tillsammans med teamet ansvarar du för att produktionen genomförs enligt plan samt uppfyller kvalitets- och säkerhetskrav i enlighet med gällande rutiner.

 

Värt att veta

Företaget ligger i Göteborgs Energihamn och har ca 45 anställda. Vissa produkter kommer med båt in till kajen och har oftast ett högt värde och det är höga säkerhetskrav när man skall lossa båtarna.  
Arbetstiderna är 7.00-16.00. Obekväm arbetstid kan förekomma vid båtlossning.   

Våra förväntningar

Vi förväntar oss att du har ett stort engagemang för ditt arbete och är ansvarsfull då arbetet innebär att man har högt kvalitetstänk. Du bör ha ett stort intresse för teknik och vara öppen för förändringar och komma med nya ideer. 

Du kommer arbeta nära dina kollegor och du bör ha en god samarbetsförmåga för att du ska trivas bra. Parallellt med teamarbetet kommer du även arbeta självständigt och du behöver kunna ta initiativ och driva processer framåt. 

Du gillar teknik och har en stark vilja att utvecklas inom produktionen och strävar alltid efter noggrannhet och hög kvalitet i arbetet. Fokus på säkerhet ser vi som en självklarhet! 

Vi ser även att du har: Alla lediga jobb