TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Produktionsplanerare till Euromaint i Solna

Euromaint söker nu en produktionsplanerare till Hagalund i Solna. Trivs du i en koordinerande roll med fokus på leverans? Läs mer!

Som produktionsplanerare hos Euromaint jobbar du både operativt och strategiskt, i en koordinerande roll med mycket kontaktytor. Ditt jobb bidrar till att skapa bästa möjliga förutsättningar för dina kollegor i produktion att kunna fortsätta arbeta effektivt och leverera hög kvalité på alla underhållsarbeten.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Euromaint erbjuds du en möjlighet till en varierande och utvecklande roll där du ser ett direkt resultat av ditt arbete. Du får mycket eget ansvar och jobbar operativt tillsammans med 10 kompetenta kollegor för att koordinera planeringen av alla underhållsarbeten. Som produktionsplanerare samarbetar du mycket över avdelningsgränser och internt samt på sikt kommer möjlighet att finnas att bidra med förbättringsarbete och kreativa lösningar. 

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Betald parkering
Betald parkering

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som produktionsplanerare arbetar du med att koordinera och strukturera upp pågående och framtida underhållsarbeten som sker i Hagalund. Du lägger produktionsplaneringen för 24-48 timmar framåt och till viss del även strategisk planering för framtida underhåll med längre tidsplan. 

Dina arbetsuppgifter innebär: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med start omgående, gärna 1 april så att du har möjlighet till en bra överlämning innan sommaren. Du är placerad på Euromaints kontor i Hagalund, Solna och sitter tillsammans med 3 kollegor och har 4 ytterligare kollegor i Göteborg respektive Örebro. Arbetet är självständigt där du förväntas kunna planera och prioritera utifrån rådande omständigheter, men har även mycket samarbete med kollegorna då ni arbetar i samma arbetsdokument. 

Hos Euromaint pågår produktionen dygnet runt, 365 dagar om året, vilket kommer resultera i en viss del kvälls- och helgjobb. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni efter ett rullande schema, som har en bra balans mellan arbete och fritid. Du rapporterar till Planeringschefen som också sitter i Hagalund. 

VEM ÄR DU?

För att trivas i den här tjänsten krävs det att du har en god förmåga att se den röda tråden, samt kan arbeta strukturerat och metodiskt. Har du erfarenhet av koordinerande och serviceorienterade roller sedan tidigare är det en bra förutsättning för att ta sig an rollen som produktionsplanerare. Du behöver även vara trygg att arbeta i MS Excel eftersom det blir ditt primära arbetsverktyg.

Som person är du öppen, social och prestigelös. Du gillar att samarbeta men tar stort ansvar för ditt område och kan driva dina arbetsuppgifter självständigt. Då du har mycket kontaktytor internt och externt är det viktigt att du är kommunikativ, serviceorienterad och lyhörd för feedback, samtidigt som du bör kunna ta beslut och hålla planeringen när det behövs. 

Söker du en koordinerande och utvecklande roll där du har mycket kontaktytor och en bra balans mellan samarbete och eget ansvar? Vill du vara med på Euromaints fortsatta resa och bidra till en fortsatt miljöutveckling och en härlig reseupplevelse för Sveriges tågresenärer? Sök nu!

Alla lediga jobb