TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Program Manager till II-VI i Järfälla

Världsledande II-VI i Järfälla söker en Program Manager med erfarenhet av stora och komplexa projekt.

II-VI som är ett världsledande företag inom optisk kommunikation söker nu en Program Manager till sin verksamhet i Järfälla. Har du erfarenhet av projektledning i en internationell miljö och en bred teknisk bakgrund inom elektronik, fysik eller liknande? Vi söker en projektledare som kan ta ansvar och driva projekt från start till mål, dvs. från koncept / design / konstruktionsfas till att projektet överlämnas till produktion.
Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Tech bolag som kunder. På II-VI jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som projektledare blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling. Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete.
Vi tar hand om vår personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester, frisk- och sjukvårdsförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

Bonus
Bonus
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
6 v semester
6 v semester

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Program Manager är ditt ansvar att definiera och leda produktutvecklingsprojekt med fokus på produktkostnad, tillverkningsbarhet, kvalitet, prestanda och effektivt resursutnyttjande. Du jobbar parallellt med en teknisk projektledare och uppdatera kontinuerligt styrgruppen om hur projekten ligger till i förhållande till projektbudgetar, produktkostnader, resurstillgängligheten och projektplanen inklusive deadlines och andra kritiska delmoment. Du analyserar projektens förlopp och identifierar eventuella risker samt föreslår aktiviteter för att minska riskerna. Stora projekt kan innebära samarbete med andra utvecklingsenheter runt om världen samt med produktion som är förlagd i huvudsak till Sverige, Kina och Malaysia för våra produkter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Projekten involverar vanligtvis mellan 10 och 20 personer och projektbudgetar är stora och kräver erfarenhet av att hantera stora och komplexa projektprocesser. Det är även vanligt förekommande att man jobbar med långa projektcyklar som kan ta från 1 upp till 4 år.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civilingenjör med examen inom elektronik, fysik eller likvärdig utbildning. Du har flera års erfarenhet av projektledning och har drivit ett flertal projekt från start till mål. Du har även i din roll som projektledare haft budgetansvar inklusive ansvar för kostnadsuppföljning och tidsåtgång. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning inom tillverkningsindustrin.

För att du ska vara framgångsrik i rollen som Program Manager / projektledare ser vi framför allt att du är driven, engagerad och gillar att lösa problem. Du är van att arbeta med flera projekt samtidigt, kan prioritera, är självständig och trivs med eget ansvar. Du trivs med att leda arbetet framåt och att ha ett helhetsansvar. Vi ser gärna att du har förmågan att knyta kontakter både internt och externt för att genomföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb