TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Project Controller för framtida uppdrag i Göteborg

Har du en analytisk förmåga och en tydlig struktur? I Göteborg söker vi nu dig för framtida uppdrag som Project controller.

Vill du arbeta i roll nära verksamhetens projekt där ditt arbete direkt bidrar till optimering och lönsamhet? I Göteborg ser vi nu en ökad efterfrågan hos våra kunders verksamheter efter analytiska project controllers som söker en drivande roll med delaktighet i en mängd olika projekt.
Är du tillgänglig för omgående start? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder en roll som spindeln i nätet i olika projekt där du får användning för din förmåga att tänka strategiskt, din noggrannhet och din analytiska förmåga. Din roll fyller en viktigt funktion för genomförandet och genomdrivandet av projekt och du får en roll med många kontaktytor.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Framtida uppdrag som project controller är initialt bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult. Under tiden omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. I många fall har du efter en tid som konsult möjlighet att bli direktanställd av företaget du arbetar hos.

VEM ÄR DU?

För att var lyckas som controller ser vi att du innehar en kandidatexamen inom ekonomi, finans eller motsvarande. Vidare ser vi gärna du har några års arbetslivserfarenhet av project controlling. Många av våra kunder verkar i en global kontext så du behöver behärska svenska och engelska på en professionell nivå, i både tal och skrift.

Som person är du analytisk med god förmåga att hantera flera olika projekt samtidigt. Du trivs att arbeta med andra och driver dina uppgifter framåt med beslutsamhet och noggrannhet.

Alla lediga jobb