TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Project Controller till Deloitte i Stockholm

Deloitte i Stockholm söker nu en Project Controller för en ny och spännande tjänst. Konsultuppdrag med möjlighet till anställning.

Vill du vara med och skapa en ny roll på affärsområdet Consulting vid Deloitte i Stockholm? En unik möjlighet att vara med från början och bygga upp rollen med hjälp av en engagerad chef som stöttar dig på vägen. Som Project Controller kommer du att ha den övergripande finansiella insynen i några av de mest komplexa pågående projekt på avdelningen, ofta av internationell karaktär. Ta chansen att vara en del av Deloittes härliga team!

Detta är ett konsultuppdrag på tolv månader med möjlighet till anställning hos Deloitte efter periodens slut.

Ditt anställningserbjudande

Deloittes affärsområde Consulting växer. De behöver nu utvidga sitt team med en Project Controller. I denna roll kommer du att ansvara för och stötta några av våra projektteam och dess projektledare med finansiella analyser och rapporter, implementera arbetssätt och processer för avstämning och kontroll. Då rollen är ny kommer du få vara med och bygga upp den med inspiration av Deloittes internationella kontor där tjänsten redan finns.

Centralt kontor
Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Distansarbete
Distansarbete

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som Project Controller vid Deloitte innebär bland annat att:

Värt att veta

Kontoret ligger i fina lokaler centralt vid Rehnsgatan nära Rådmansgatans tunnelbanestation i Stockholm city med närhet till mycket goda kommunikationer.

Våra förväntningar

Vi tror att du som söker har:

Som person är du självständig, strukturerad och tycker om att lösa problem på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt arbetssätt, klarar av att arbeta under ett högt tempo och ser till att alla dina uppgifter blir utförda. Du är nyfiken och tycker det är kul att ta dig an nya uppgifter och vidga dina kunskaper.

Alla lediga jobb