TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektadministratör till Preem i Stockholm

Nu söker vi en administratör / projektadministratör till Preems huvudkontor i Lindhagen. Sök redan idag!

Har du jobbat med projektadministration erfarenhet av skatt och tullregler och är nu redo för en ny utmaning? Vill du jobba på ett stort bolag i centrala Stockholm? Då har vi ett jobb för dig!

Vi söker nu efter en projektadministratör för ett 8-månadersuppdrag med möjlighet till förlängning som ska stötta och avlasta det befintliga teamet på Preem. Arbetsuppgifterna består bland annat av uppföljning och dokumentering av skatt- och tullhantering i projektet samt att fungera som en kommunikatör mellan olika parter, både internt och externt.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Preems ambition är att bli Skandinaviens största producent av förnybara drivmedel. Hos Preem blir du en del av ett företag med ett omväxlande, lösningsorienterat och positivt arbetsklimat. För Preem är det viktigt att du delar deras värderingar: ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt de gör.

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som projektadministratör kommer du primärt att arbeta med ett flertal uppgifter så som:

Värt att veta

I rollen som projektadministratör ingår du i avdelningen Skatt & Tull inom affärsområde Ekonomi och Finans. Du rapporterar till Chef Skatt & Tull och blir del av ett team på 12 personer. Du utgår från kontoret i Lindhagen på Kungsholmen med viss möjlighet till distansarbete.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid som börjar så snart rätt person kan vara på plats och pågår till projektets beräknade slut den 30/6 2024 men kan komma att förlängas efter det.

Våra förväntningar

Skall-krav:

Meriterande erfarenhet:

Alla lediga jobb