TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektadministratör till marinföretag i Göteborg

Söker du ett jobb som administratör där du får vara delaktig i olika projekt? Vi söker nu en projektadministratör i Göteborg!

Är du en person som gillar att ta ansvar och har en förmåga att bidra med ordning och struktur? Till marinföretag i Göteborg söker vi nu en projektadministratör som kommer att ansvara för administration i olika projektarbeten. Du som har en administrativ ådra får här en möjlighet till att skapa ordning och bidra till att olika projekts genomförande håller en hög klass. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som projektadministratör till marinföretag i Göteborg får du en ansvarstagande roll och får verka i en internationell miljö. Du blir en viktig del i projektarbetes fortgång där du bidrar med en struktur och stöttar projektdeltagare.

Vidare erbjuder vi dig:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg och för dig som åker kollektivt så har du nära till kollektivtrafiken. För dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Detta är initialt ett bemanningsuppdrag på sex månader där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Tjänsten ska tillsättas snarast och för rätt person finns därefter goda möjligheter till anställning direkt hos kund!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som administratör, gärna inom projekt. Vidare ser vi att du är en god kommunikatör, både på svenska och framförallt engelska, då du kommer att inneha en central roll i projekten där du får jobba med att rapportera och informera projektmedlemmar samt projektansvarig.

Vidare ser vi att du trivs att arbeta i ett högt tempo och är van att jobba emot deadlines då man kommer arbeta projektbaserat. Du är noggrann och organiserad i ditt arbete samt trivs med att samarbete med andra då du kommer arbeta i olika projektgrupper och bidra till ett organiserat arbete när det kommer till administration. 

Alla lediga jobb