TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektingenjör till Outokumpu i Degerfors

Resultatorienterad ingenjör med erfarenhet av mekanikkonstruktion till Outokumpus underhållsavdelning.

Nu har vi en roll för dig som är ingenjör och har tidigare erfarenhet av mekanikkonstruktion och som vill arbeta med projektledning. Det går bra för Outokumpu Quarto Plate i Degerfors och de förstärker nu sin underhållsavdelning med ytterligare en projektingenjör som ska driva investeringsprojekt och ombyggnader av maskiner. Som projektingenjör får du en viktig och omväxlande roll med stor frihet med många interna och externa kontaktytor. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Outokumpu kommer du till ett högteknologiskt och världsledande företag inom rostfritt stål med över 350 år av historia. Som medarbetare får du ta del av många fina förmåner och utvecklingsmöjligheter.

Vi Outokumpu arbetar vi med den senaste tekniken och vi förbättrar löpande vår utrustning för att den ska vara så stabil och tillförlitlig som möjligt. I rollen får du arbeta verksamhetsnära och ofta tvärfunktionellt med kollegor med olika typer av kompetenser.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Ny Teknik
Ny Teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som projektingenjör arbetar du huvudsakligen med projektledning av förbättringar av vår maskinpark. Du ansvarar för projekten både vad gäller nyinvesteringar och ombyggnationer av maskiner och driver dem från specifikation till driftsättning. Arbetet innebär bland annat att lyssna av erfarna medarbetare inom vår underhållsavdelning för att skapa specifikation, budget, tidsplaner, inköp, acceptansarbete, övervakning av projektet under montagefasen samt uppföljning.

Rollen innebär även viss mekanisk konstruktion, där du ansvarar för dokumentation, gör lättare beräkningar och utifrån behov konstruerar en teknisk lösning. Ni är två på avdelningen som arbetar med konstruktion och har tillsammans konstruktionsgenomgångar och ser över varandras ritningar enligt företagets föreskrifter. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen tillhör du underhållsorganisationen som totalt har 64 engagerade och kunniga medarbetare. Du rapporterar till företagets underhållschef. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har tidigare erfarenhet från mekanisk konstruktion. Har du tidigare arbetat med projektledning och/eller upphandlingar är det meriterande. Du har goda kunskaper i CAD också gärna erfarenhet från MS Project. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

Vi söker dig som agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt och gör tydliga prioriteringar. Vidare fokuserar du på resultatet och ser potentiella risker. Du förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt och gör förnuftiga och rationella bedömningar. Vidare trivs du med att utvecklas i din yrkesroll och ifrågasätter gärna traditionella tillvägagångssätt och främjar förändring och nytänkande.  

 

Alla lediga jobb