TNG
Projektingenjör till Outokumpu i Degerfors

Projektingenjör till Outokumpu i Degerfors

Resultatorienterad ingenjör med erfarenhet av mekanikkonstruktion till Outokumpus underhållsavdelning.

Arbetsgivare Outokumpu
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-18
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Ny Teknik Ny Teknik
Pär Johansson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pär Johansson

070-3500307

Resultatorienterad ingenjör med erfarenhet av mekanikkonstruktion till Outokumpus underhållsavdelning.

Nu har vi en roll för dig som är ingenjör och har tidigare erfarenhet av mekanikkonstruktion och som vill arbeta med projektledning. Det går bra för Outokumpu Quarto Plate i Degerfors och de förstärker nu sin underhållsavdelning med ytterligare en projektingenjör som ska driva investeringsprojekt och ombyggnader av maskiner. Som projektingenjör får du en viktig och omväxlande roll med stor frihet med många interna och externa kontaktytor. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Outokumpu kommer du till ett högteknologiskt och världsledande företag inom rostfritt stål med över 350 år av historia. Som medarbetare får du ta del av många fina förmåner och utvecklingsmöjligheter.

Vi Outokumpu arbetar vi med den senaste tekniken och vi förbättrar löpande vår utrustning för att den ska vara så stabil och tillförlitlig som möjligt. I rollen får du arbeta verksamhetsnära och ofta tvärfunktionellt med kollegor med olika typer av kompetenser.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som projektingenjör arbetar du huvudsakligen med projektledning av förbättringar av vår maskinpark. Du ansvarar för projekten både vad gäller nyinvesteringar och ombyggnationer av maskiner och driver dem från specifikation till driftsättning. Arbetet innebär bland annat att lyssna av erfarna medarbetare inom vår underhållsavdelning för att skapa specifikation, budget, tidsplaner, inköp, acceptansarbete, övervakning av projektet under montagefasen samt uppföljning.

Rollen innebär även viss mekanisk konstruktion, där du ansvarar för dokumentation, gör lättare beräkningar och utifrån behov konstruerar en teknisk lösning. Ni är två på avdelningen som arbetar med konstruktion och har tillsammans konstruktionsgenomgångar och ser över varandras ritningar enligt företagets föreskrifter. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen tillhör du underhållsorganisationen som totalt har 64 engagerade och kunniga medarbetare. Du rapporterar till företagets underhållschef. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har tidigare erfarenhet från mekanisk konstruktion. Har du tidigare arbetat med projektledning och/eller upphandlingar är det meriterande. Du har goda kunskaper i CAD också gärna erfarenhet från MS Project. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

Vi söker dig som agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt och gör tydliga prioriteringar. Vidare fokuserar du på resultatet och ser potentiella risker. Du förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt och gör förnuftiga och rationella bedömningar. Vidare trivs du med att utvecklas i din yrkesroll och ifrågasätter gärna traditionella tillvägagångssätt och främjar förändring och nytänkande.  

 

Outokumpu

Outokumpu

Outokumpu is a global leader in stainless steel. We create advanced materials that are efficient, long lasting and recyclable – thus building a world that lasts forever. Stainless steel, invented a century ago, is an ideal material to create lasting solutions in demanding applications from cutlery to bridges, energy and medical equipment: it is 100% recyclable, corrosion-resistant, maintenance-free, durable and hygienic. Outokumpu employs 11,000 professionals in more than 30 countries, with headquarters in Helsinki, Finland and shares listed in Nasdaq Helsinki

Arbetsgivare Outokumpu
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-18
Pär Johansson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pär Johansson

070-3500307

Räkna ut avståndet till jobbet

Bruksparken 2, Degerfors