TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektingenjör till Skanskas fabrik i Bollebygd

Vill du vara med och utveckla verksamheten i en av Sveriges modernaste fabriker för tillverkning av betongpålar och beslag?

I Bollebygd, mellan Göteborg och Borås, har vi en av Sveriges modernaste fabriker för tillverkning av betongpålar samt beslag. Vi söker nu en projektingenjör som vill vara med oss och fortsätta utveckla verksamheten till nya nivåer!

Vi letar efter dig som vill ha en bred roll i en mindre organisation där ett gott samarbete och ett stort egenansvar är en förutsättning för att lyckas. Som projektingenjör hos oss har du en central roll i verksamheten.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är ett företag som verkligen lever efter våra värderingar, och satsar på våra medarbetare. Är du rätt för oss kommer vi att ge dig bästa förutsättningarna för att utvecklas i den takt du vill!

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta mycket nära den övriga produktionsledningen och vara den sammanhållande länken inom flertalet områden. Du är placerad på fabriken i Bollebygd. Resor förekommer och körkort är ett krav för tjänsten.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är högskole- civilingenjör eller har likvärdig erfarenhet i grunden. Vi ser helst att du har några års erfarenhet, gärna från industrin, av en roll där du arbetat som spindeln i nätet med uppgifter inom logistik, ekonomi, planering och projektledning.

Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för ett gott samarbete då du kommer att arbeta nära övrig produktionsledning. Du är ansvarstagande och har en nyfikenhet att utvecklas. Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kunder och kollegor, vi sätter därför stort värde i personlig lämplighet.

Alla lediga jobb