TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare till Zinkgruvan

Är du en person som gillar att skapa resultat och uppfylla kundernas förväntningar? Bra! Då kan rollen som inköpare passa dig!

Zinkgruvans inköpsavdelning växer och söker nu fler medarbetare!

Vi söker nu dig som har jobbat några år med inköp alternativt dig som har arbetat inom närliggande område och känner dig redo att ta ditt nästa steg. Som inköpare hos Zinkgruvan arbetar du bland annat med projektinköp och entreprenadsupphandlingar och i tjänsten får du både möjlighet att utveckla och utvecklas.

Låter det intressant? Bra! Skicka in din ansökan nu, urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Zinkgruvan Mining bryter och producerar metaller som behövs för att göra våra moderna och hållbara liv möjliga. Våra slutprodukter är koncentrat av zink, bly och koppar som säljs på den globala metallmarknaden.

Zinkgruvan Mining ingår i den internationella koncernen Lundin Mining med totalt 4200 medarbetare i sex länder. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste underjordsgruva och med 430 anställda är vi den största arbetsgivaren i Askersunds kommun. Verksamheten i Zinkgruvan har varit i kontinuerlig drift sedan 1857.

På Zinkgruvan blir du en del av ett kompetent team som utvecklar varandra, är ambitiösa och har nära till skratt. Som Strategisk inköpare blir du en viktig del i vår vinnande kultur där relationer, kunder och vår affär ständigt är i fokus.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flextid
Flextid
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Som strategisk inköpare arbetar du med projektinköp och entreprenadsupphandlingar, sakkunnig i inköps- och avtalsfrågor mot övriga avdelningar, genomföra avtalsförhandlingar samt arbetar med kostnadsuppföljningar.

Som strategisk inköpare handlägger du även löpande inköpsärenden, är kontaktperson mot leverantörer och produktgrupper samt deltar i det dagliga arbetet på inköpsavdelningen.

Värt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du arbetar måndag-fredag med flextid.

Inköpsavdelningen består av inköp och förråd där det totalt arbetar 12 medarbetare.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har ekonomisk alt teknisk högskoleutbildning samt några års erfarenhet av strategiskt inköpsarbete. Studier inom industriell ekonomi, inköpsjuridik eller entreprenadjuridik är meriterande.

Tjänsten innebär mycket kontakter med säljare och intern driftspersonal vilket innebär att du måste vara serviceinriktad samt bör ha vana att hantera flera uppgifter samtidigt.

Du ska ha avtals- och upphandlingsvana, samt vana att hantera ett MPS-system (SAP är meriterande, speciellt erfarenhet av Ariba Sourcing and contract). Vidare bör du även ha goda kunskaper i engelska eftersom vi har ett inköpssamarbete inom koncernen.

Alla lediga jobb