TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Medicinsk Marknadskoordinator på Amgen i Stockholm

Fantastisk möjlighet för dig med medicinsk utbildning som vill utvecklas i en marknadsroll inom life science på Amgen Sverige.

Vill du arbeta för att svårt sjuka patienter ska få tillgång till rätt behandling och innovativa läkemedel? Amgen erbjuder dig en möjlighet att utvecklas i ett mycket engagerat hematologiteam i en roll där du i en administrerande marknadsroll får möjlighet att bidra utifrån dina starkaste kompetenser. Du är kanske nyutexaminerad biomedicinare, apotekare eller sjuksköterska?
Sök rollen som marknadskoordinator med omnichannel marketing lead på marknadsavdelningen för hematologi.

Detta är ett konsultuppdrag på tolv månader med möjlighet till fast anställning.

Ditt anställningserbjudande

Denna roll är ny i hematologiteamet och den har stora utvecklingsmöjligheter, ett blankt papper: Vi formar rollen tillsammans beroende på dina kompetenser. Hematologi är ett härligt och tajt litet team spridda över hela Sverige. Alla hjälps åt prestigelöst med mycket daglig kontakt. På Amgen händer det mycket hela tiden och man är väldigt anpassningsbar efter omvärldens förändringar och behov.  Det finns alltid möjlighet att testa sig fram och bra idéer premieras.

Du kommer att arbeta ute hos Amgent som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

I rollen jobbar du nära Marknadschef och bidrar till genomförandet av Amgens omnikanalsstrategi och kundengagemang för hematologiteamet. I rollen arbetar du med utveckling och uppföljning av omnikanalernas innehåll och kampanjer. Exempel på arbetsuppgifter initialt kan vara:

Med tiden och beroende på din och rollens utveckling kommer du ha möjlighet att få koordinera större projekt och kampanjer.

Värt att veta

Amgen är ett bioteknikföretag som utvecklar innovativa behandlingar för patienter med svåra sjukdomar. Företaget har flera accelererade utvecklingsprogram och satsar på kliniska studier, även i tidig fas, i Sverige.

Rollen utgår från där du befinner dig men du är självklart välkommen att arbeta från Amgens huvudkontor i Solna. Kanske särskilt under din introduktion då vi tror att det blir lättare att komma in i rollen och teamet.

Våra förväntningar

För att du ska lycks väl i rollen så tror vi att du har:

Vi ser vidare att du har en god kommunikationsförmåga, inklusive en förmåga att förmedla vetenskapliga texter. Vi tror också att du behöver vara en mycket driven, självständig och administrativ person.

 

 

Alla lediga jobb