TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektkoordinator till EcoGuard i Örebro

Vi på TNG söker en administrativ projektledare till EcoGuard i Örebro

Vill du arbeta i ett bolag med en stark teamkänsla och kundfokus? Trivs du med att leda projekt och arbeta med flera parallella arbetsuppgifter samtidigt? Då kan du vara den projektkoordinator som vi söker för rekrytering till framgångsrika EcoGuard i Örebro.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

EcoGuard är ett tillväxtföretag som befinner sig i en utvecklingsresa där du erbjuds stora möjligheter att få vara med att påverka företagets framtid. EcoGuard har en familjär atmosfär där träning och andra aktiviteter tillsammans uppmuntras. Du kommer till ett företag med engagerade och kompetenta medarbetare.

Friskvård
Friskvård
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i projektavdelningen som idag består av ca 10 personer och du rapporterar till gruppchefen på Projektavdelningen. Som projektledare är du placerad på EcoGuards HK i Örebro. Då projekten finns på flera platser i landet förekommer en del resor tjänsten, ca 2-4 dagar i månaden.

Som projektkoordinator kommer du driva arbetet framåt och vara den sammanhållande länken i projekten.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och att du är en problemlösare. Du har ett systematisk arbetssätt och en förmåga att prioritera då du kommer hantera flera projekt parallellt. Du är kommunikativ, har en god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa goda relationer. Vidare så håller du deadlines och säkerställer företagets kvalitetskrav gentemot deras kunder.  

Alla lediga jobb