TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Junior Projektledare – Arlanda Express, Stockholm

Har du intresse för projektledning och erfarenhet av projektadministration? Arlanda express söker en Junior Projektledare

Arlanda Express söker just nu en Junior Projektledare/Delprojektledare med en stark administrativ förmåga och teknisk kompetens till vårt spännande nyanskaffningsprojekt av nya fordon. På Arlanda Express får du möjlighet att med ditt starka intresse för koordinering, projektledning och vana att jobba administrativt, på sikt växa in i rollen som projektledare.
Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Arlanda express präglas av öppenhet, tolerans och förtroende för medarbetarna och alla beslut som fattas genomsyras av värdeorden: pålitlig, nytänkande, omtänksam, modig och inspirerande. Du erbjuds en roll med mycket eget ansvar och variation där det finns goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Du kommer till ett modernt företag där man alltid värnar om kvalitet, människor och miljö, med ambitionen att varje dag ge kunderna högklassig service, resekomfort och omtanke.

Som Junior Projektledare/Delprojektledare hos Arlanda express kommer du spela en viktig roll i våra spännande projekt kring förvaltning, finansiering och nyanskaffning av järnvägsfordon. Verksamheten drivs på marknadsmässig grund och har stort fokus på miljö och mångfald. Vi erbjuder dig intressanta projekt i en dynamisk och kontaktintensiv verksamhet.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Betald mobil
Betald mobil

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Junior Projektledare/Delprojektledare på Arlanda Express stödjer du flera enheter med tidsplanering och projektuppföljning av leveranser och du hanterar alla verksamhetsnärafrågor löpande. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Värt att veta

Som Junior Projektledare/Delprojektledare är du Arlanda Express interna resurs och du stödjer Huvudprojektledaren med alla administrativa uppgifter samt med att samordna och koordinera i projektet.  Du kommer du främst arbeta på Arlanda Express fina huvudkontor i centrala Stockholm, men även vara ute på depån i Blackvreten. Du kommer rapportera till Fordonschefen.

Våra förväntningar

För att lyckas i den här rollen har du högskoleexamen inom relevant område, eller motsvarande samt erfarenhet av projektledning och ett stort intresse för teknik. Då tjänsten innebär samarbete och många kontaktytor ser vi gärna att du är kommunikativ, har en god samarbetsförmåga och är proaktiv. Vi tror att du har lätt att skapa ordning och struktur i ditt arbete samt att noggrannhet och regelbunden uppföljning är en självklarhet för dig. Erfarenhet av projektledning inom järnväg är meriterande dock inget krav. Då projekten innebär kontakter inom och utanför Sverige är goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift ett krav.

Alla lediga jobb