TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare digital marknadsföring i Stockholm!

TNG söker Projektledare inom digital marknadsföring i Stockholm för kunds räkning

Vill du ha ett riktigt roligt konsultuppdrag på ett stort välkänt bolag som gjort en fantastisk varumärkesresa? Hos vår kund kommer du arbeta med motiverade och kompetenta kollegor som projektledare på marknadsavdelningen. Som Projektledare kommer du ha ett varierande och roligt arbete med att projektleda och optimera kampanjer och SEM. Du kommer att projektleda kampanjer för både B2B och B2C och jobba med allt från insiktsarbete, idégenerering, mediestrategi till genomförande, optimering och uppföljning. Du kommer vara delaktig i arbetet med vår digitala kundresa och vara övergripande ansvarig för SEM inom teamet. Uppdraget är på ca 10 månader med start i augusti.

Ditt anställningserbjudande

Vår kund tillämpar distansarbete och du får varvar arbeta på kontoret med hemmaarbete. Som konsult är du kanske redan egenföretagare alternativt blir du anställd hos oss på TNG. 

Hos oss på TNG är du viktig. Vi vet att du jobbar bättre med en trygg anställning; kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

 

 

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Livspussel
Livspussel
6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Ansvarig för SEM, GMB och Social i marknadsteamet och vara kontaktperson till vår mediabyrå

Projektleda B2C/B2B aktiviteter och kampanjer vilket innebär att framgångsrikt planera, genomföra och optimera kampanjer och andra aktiviteter.

Ansvarig för den digitala kundresan för de tjänster du arbetar med samt ta fram mål och processer för hur vi arbetar med data och uppföljning.


Kravställa gentemot främst medie- och reklambyrå samt ansvara för budget.

Värt att veta

Hos oss kommer du trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef.
Här får du chans att utbyta erfarenheter men också träffa andra konsulter på olika aktiviteter.

Våra förväntningar

Vi söker dig med akademisk examen inom marknadsföring eller systemvetenskap, alternativt motsvarande genom Berghs, Hyper Island eller YH. Vi tror att du arbetat minst  5 med liknande arbetsuppgifter på en marknadsavdelning eller digital byrå. 

Du kommer att arbeta med både långsiktiga och snabba projekt och behöver därför ha ett strukturerat förhållningssätt, en stresstålighet och en förmåga att se helheten. För att trivas i den här rollen behöver du ha kunskap inom digital strategi och marknadsföring. Du känner väl till medielandskapet och behärskar hur olika media optimeras, dessutom är du van att jobba med köp och optimering i främst Social, Display och programmatiska köp. Du har lätt för att samarbeta med olika funktioner och är en erfaren kravställare gentemot medie- och reklambyråer. Vidare är du analytiskt lagd och van att arbeta i olika analysverktyg som till exempel Google Analytics och Facebook Ads Manager samt har erfarenhet att ta fram digitala kundresor.

 

Alla lediga jobb