TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare Digitalisering till SSAB i Oxelösund

Nu söker vi en agil projektledare som vill bidra till SSAB:s digitala transformation vid produktionen i Oxelösund

SSAB i Oxelösund är i en stark tillväxtfas och vi söker nu en projektledare inom digitalisering.

Som projektledare digitaliseringen hos SSAB i Oxelösund ansvarar du för att leda de projekt som förenklar och möjliggöra SSAB:s digitala transformation mot industri 4.0. Vi söker dig med erfarenhet av att driva projekt kring nya verktyg och tekniska lösningar, gärna inom produktion.

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Förutom SSAB:s attraktiva förmånspaket, karriärmöjligheter och kompetenta kollegor så erbjuds du här chansen att vara med på SSAB:s fossilfria resa för ett hållbart samhälle.

Som projektledare inom digitalisering kommer du leda projekt inom områdena utveckling, IT och anläggningar för att driva digitaliseringen framåt. Projekttiderna ligger mellan 3 månader till 2 år. 

Rollen innebär att du får stort eget ansvar och en frihet att lägga upp ditt arbete. Du tillhör det digital transformationsteamet DiGi som idag består av ett 10-15 tal specialister med omfattande kompetens. Du förväntas också stötta andra projektledare inom verket genom att ta fram förstudier från ditt område. 

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Distansarbete
Distansarbete
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare inom digitalisering kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att projektleda inom områdena utveckling, IT samt anläggningar vid verket som innebär att du projektleder och stöttar vid:

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team om ca. 10-15 specialister inom den pågående digitala transformationen. Totalt på SSAB i Oxelösund arbetar ca 2400 personer. Tjänsten är placerad i Oxelösund och du förväntas arbeta på plats ca 3 dagar i veckan, utöver dessa dagar finns möjlighet att arbeta hemma. Du rapporterar till Head of Digital Transformation.

Våra förväntningar

I rollen som projektledare Digitalisering kommer du att driva långa och mångfacetterade projekt inom digitalisering. För att lyckas ser vi gärna att du kan ta ett helhetsperspektiv, har vana av att behöva prioritera och är uthållig. Det är en fördel om du har ett teknikintresse. För att kunna driva framgångsrika projekt tror vi att du behöver vara kommunikativ samt team-orienterad och ha lätt för att samarbeta. Du har ett strukturerat arbetssätt men är samtidigt flexibel vid behov när projekten kräver snabba omställningar.

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av projektledning och vi ser gärna att du tidigare har arbetat med agil projektledning. För att lyckas i rollen tror vi att du tidigare genomfört digitaliseringsprojekt. Du behärskar svenska flytande. Meriterande är att du behärskar engelska i tal och skrift. 

Alla lediga jobb